Naar artikel

Werelddekking ANWB Aansprakelijkheidsverzekering

Heb ik werelddekking met mijn Aansprakelijkheidsverzekering?

De ANWB Aansprakelijkheidsverzekering heeft een werelddekking. Dit betekent dat schade en letsel die jij hebt veroorzaakt aan anderen in het buitenland is verzekerd. Want ook een ongelukje in het buitenland zit in een klein hoekje.

Ongelukje in het buitenland

Je kijkt naar een mooi gebouw in Rome en je bent zo gefascineerd aan het kijken dat je tegen een fietser aanloopt die vervolgens omvalt. Of je bent op de camping aan het voetballen en de bal vliegt door het raam van de caravan aan de overkant. Allemaal gebeurtenissen in het buitenland die iedereen kan overkomen. Met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering heb je werelddekking en ben je in dit soort gevallen verzekerd tegen de ontstane schade.

Werelddekking voor het hele gezin

Heb jij op jouw Aansprakelijkheidsverzekering meerdere mensen uit jouw gezin meeverzekerd? Ook zij profiteren dan van de werelddekking. Jouw partner, kinderen en zelfs jouw huisdier zijn verzekerd over de hele wereld. Mochten zij verantwoordelijk zijn voor schade of letsel dan kunnen zij gebruikmaken van deze werelddekking. Wel zo’n fijn idee.

Schade melden in het buitenland

Heb jij of iemand uit jouw gezin schade aangericht in het buitenland en wil je gebruikmaken van de werelddekking van jouw Aansprakelijkheidsverzekering? Het is van groot belang dat jij schade, ook in het buitenland, zo snel mogelijk aan ons doorgeeft. Alleen als wij precies weten wat er is gebeurd en alle benodigde informatie ontvangen, kunnen wij handelen. Kijk op de pagina schade melden wat je moet doen als er schade is.