Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Eigen risico bij ANWB Aansprakelijkheidsverzekering

Als je kiest voor de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering dan heb je geen eigen risico. Dit betekent dat als jij schade toebrengt aan anderen, dit wordt vergoed tot het maximale verzekerde bedrag. Bij de ANWB is dit maximaal verzekerde bedrag € 2.500.000,-.

Ongelukje? Geen eigen risico

Je hebt geen eigen risico bij onze aansprakelijkheidsverzekering. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je een glas rode wijn op het tapijt van een vriend laat vallen of als jouw kind een bal door het raam schiet van de buren. In al deze gevallen, of het nu gaat om kleine of grote schade, geldt geen eigen risico en wordt de schade vergoed.

Standaard geen eigen risico

Bij de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering geldt standaard dat er geen eigen risico is. Dit kan bij andere verzekeraars nog wel eens anders zijn. Let daarom altijd goed op als je een aansprakelijkheidsverzekering afsluit: wil je wel of geen eigen risico betalen? Het Verbond van Verzekeraars geeft aan dat we gemiddeld een keer in de 25 jaar gebruikmaken van onze aansprakelijkheidsverzekering. Het zou toch zonde zijn als je dan een eigen risico moet betalen van € 100,-, € 450,- of € 500,-?  

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Wil je een ANWB Aansprakelijkheidsverzekering zonder eigen risico afsluiten? Bereken gemakkelijk en snel je premie.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.