Alles over verkeer

Alles over verkeer

Files, flitsers, wegwerkzaamheden, verkeerscams, routeplanner, prognoses, veiligheid en verkeersnieuws. De ANWB is er voor jou onderweg én op je bestemming.

Alles over verkeer

Maandag t/m vrijdag

De ANWB verwacht wat meer files /drukte dan de afgelopen weken, maar van een echte spits is, i.v.m. de coronamaatregelen, (nog) geen sprake.

Verkeerscamera's

 

Nieuws en tips

Onderzoek: Nederlander wil na corona meer met eigen vervoer reizen

Onderzoek: Nederlander wil na corona meer met eigen vervoer reizen

Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat een fors deel van de Nederlanders (36%) na de coronacrisis vaker met eigen vervoer wil reizen.

Nieuw: ANWB Routeplanner nu ook voor e-bikes

De planner biedt voor de e-bikers 3 keuzemogelijkheden: de kortste route (meer door bewoond gebied), een met weinig oponthoud (via vrijliggende fietspaden) of de snelste (via vrijliggende fietspaden en eventuele snelfietsroutes).

Nu 15% korting

Pechhulp voor jou

Ga zorgeloos de weg op. Met Wegenwacht Service krijg je alle dagen, 24 uur per dag pechhulp. Nu 15% korting op Wegenwacht Nederland Standaard en zelfs 20% op Europa Standaard.

Meer verkeer

Naar de verkeersverwachting

Naar de verkeersverwachting

Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? 

Parkeren

Informatie over parkeren via de ANWB Routeplanner, parkeerregels & parkeerboetes, P+R, en parkeren en betalen via je mobiel met ANWB Parkeren.

Tol en vignetten

Tol en vignetten

Al rijdend door Europa ontkom je er bijna niet aan: tol! Veel landen heffen op verschillende belangrijke doorgaande wegen tol of hebben een vignetplicht.

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Speciale verkeerslessen (Streetwise) voor kinderen, fietsverlichtingsacties, veiliger verkeer door veiligere wegen, etc. De ANWB helpt op allerlei manieren om de verkeersveiligheid te vergroten.

Speciaal voor jou geselecteerd