Alles over verkeer

Alles over verkeer

Files, flitsers, wegwerkzaamheden, verkeerscams, routeplanner, prognoses, veiligheid en verkeersnieuws. De ANWB is er voor jou onderweg én op je bestemming.

Alles over verkeer

Dinsdagmiddag/avond

Door de voorjaarsvakantie in regio Noord staan de meeste files in het midden en het zuiden van het land.

Verkeerscamera's

 

Nieuws en tips

Woensdag 19 februari boerenacties

Woensdag 19 februari boerenacties

Woensdag 19 februari willen de boeren met hun tractoren opnieuw naar Den Haag om tegen het stikstofbeleid te demonstreren. Bij eerdere boerenprotesten liep het verkeer in en rond Den Haag en op verschillende andere plaatsen in het land compleet vast.

Komend weekend files op weg naar de sneeuw

Dit weekend (22 - 23 feb.) start de voorjaarsvakantie in de regio's Midden en Zuid. Verkeer richting de wintersportgebieden, moet vooral zaterdag rekening houden met veel vertraging. In de Franse Alpen is het de drukste dag van het wintersportseizoen.

Nu 15% korting

Pechhulp voor jou

Ga zorgeloos de weg op. Met Wegenwacht Service krijg je alle dagen, 24 uur per dag pechhulp. Nu 15% korting op Wegenwacht Nederland Standaard én op Europa Standaard.

Meer verkeer

Naar de verkeersverwachting

Naar de verkeersverwachting

Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? 

Parkeren

Informatie over parkeren via de ANWB Routeplanner, parkeerregels & parkeerboetes, P+R, en parkeren en betalen via je mobiel met ANWB Parkeren.

Tol en vignetten

Tol en vignetten

Al rijdend door Europa ontkom je er bijna niet aan: tol! Veel landen heffen op verschillende belangrijke doorgaande wegen tol of hebben een vignetplicht.

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Speciale verkeerslessen (Streetwise) voor kinderen, fietsverlichtingsacties, veiliger verkeer door veiligere wegen, etc. De ANWB helpt op allerlei manieren om de verkeersveiligheid te vergroten.

Speciaal voor jou geselecteerd