Alles over verkeer

Alles over verkeer

Files, flitsers, wegwerkzaamheden, verkeerscams, routeplanner, prognoses, veiligheid en verkeersnieuws. De ANWB is er voor jou onderweg én op je bestemming.

Alles over verkeer

Maandagmiddag/avond

De ANWB verwacht een normale avondspits. De meeste files staan in het midden en zuiden van het land.

Verkeerscamera's

 

Nieuws en tips

alt text

Dit weekend files door evenementen

Dit weekend (30 juni - 1 juli) wordt er extra drukte op de weg verwacht vanwege tal van evenementen en een aantal werkzaamheden/wegafsluitingen op snelwegen.

Staking streekvervoer uitgesteld naar woensdag 27 juni

De aangekondigde landelijke staking in het streekvervoer voor vandaag maandag 25 juni, is uitgesteld naar woensdag 27 juni. De vakbonden willen bemiddelaars meer tijd geven om tot een oplossing te komen.

Stel je verkeersvraag

Waar wil je meer over weten?

Pechhulp voor jou

Ga zorgeloos de weg op. Met Wegenwacht Service krijg je alle dagen, 24 uur per dag pechhulp.

Meer verkeer

Naar de verkeersverwachting

Naar de verkeersverwachting

Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? 

Parkeren

Informatie over parkeren via de ANWB Routeplanner, parkeerregels & parkeerboetes, parkeren en betalen via je mobiel met ANWB Parkeren en nog veel meer.

Verkeersinformatie onderweg

Verkeersinformatie onderweg

In de ANWB Onderweg app vind je alle info die je onderweg nodig hebt, o.a: Verkeersinformatie, routeplannen, parkeren met je mobiel, tanken met ledenvoordeel.

Tol en vignetten

Tol en vignetten

Al rijdend door Europa ontkom je er bijna niet aan: tol! Veel landen heffen op verschillende belangrijke doorgaande wegen tol of hebben een vignetplicht.

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Speciale verkeerslessen voor kinderen, veiliger verkeer door veiligere wegen, etc. ANWB helpt op allerlei manieren de verkeersveiligheid te vergroten.

Speciaal voor jou geselecteerd