Alles over verkeer

Alles over verkeer

Files, flitsers, wegwerkzaamheden, verkeerscams, routeplanner, prognoses, veiligheid en verkeersnieuws. De ANWB is er voor jou onderweg én op je bestemming.

Alles over verkeer

Vrijdagochtend

Vergeleken met de rest van de week, stelt de ochtendspits vrijdag weinig voor.

Verkeerscamera's

 

Nieuws en tips

Drukke vrijdagavondspits door herfstvakantie

Verkeersprognose herfstvakantie

Vrijdag 19 oktober zal de avondspits drukker zijn dan gebruikelijk op een vrijdag. Dit komt door de start van de herfstvakantie in de regio's Noord en Midden. 

Treinverkeer Utrecht - Leidsche Rijn acht dagen plat

Het treinverkeer ten westen van Utrecht is van zaterdag 20 oktober tot maandagochtend 29 oktober ontregeld door werkzaamheden aan het spoor. In de herfstvakantie werkt ProRail namelijk dag en nacht aan de spoorverdubbeling tussen Utrecht Centraal en Utrecht Leidsche Rijn.

Stel je verkeersvraag

Waar wil je meer over weten?

Pechhulp voor jou

Ga zorgeloos de weg op. Met Wegenwacht Service krijg je alle dagen, 24 uur per dag pechhulp.

Meer verkeer

Naar de verkeersverwachting

Naar de verkeersverwachting

Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? 

Parkeren

Informatie over parkeren via de ANWB Routeplanner, parkeerregels & parkeerboetes, parkeren en betalen via je mobiel met ANWB Parkeren en nog veel meer.

Tol en vignetten

Tol en vignetten

Al rijdend door Europa ontkom je er bijna niet aan: tol! Veel landen heffen op verschillende belangrijke doorgaande wegen tol of hebben een vignetplicht.

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Speciale verkeerslessen (Streetwise) voor kinderen, fietsverlichtingsacties, veiliger verkeer door veiligere wegen, etc. De ANWB helpt op allerlei manieren om de verkeersveiligheid te vergroten.

Speciaal voor jou geselecteerd