Alles over verkeer

Alles over verkeer

Files, flitsers, wegwerkzaamheden, verkeerscams, routeplanner, prognoses, veiligheid en verkeersnieuws. De ANWB is er voor jou onderweg én op je bestemming.

Alles over verkeer

Maandagochtend

De ANWB verwacht een normale maandagochtendspits, met de gebruikelijke drukte.

Verkeerscamera's

 

Nieuws en tips

Wegafsluitingen tijdens het weekend

Wegafsluitingen dit weekend

Verschillende snelwegen zijn dit weekend afgesloten in verband met wegwerkzaamheden. Hou rekening met vertraging.

Deltaplan voor bereikbaar Nederland

De Mobiliteitsalliantie heeft woensdag 12 juni het Deltaplan Mobiliteit 2030 aan de minister en staatssecretaris van Infrastructuur & Waterstaat aangeboden. Dit plan is bedoeld om Nederland in de toekomst bereikbaar te houden. 

Nu 20,- korting

Pechhulp voor jou

Ga zorgeloos de weg op. Met Wegenwacht Service krijg je alle dagen, 24 uur per dag pechhulp. Nu 20,- korting op Wegenwacht Europa Standaard.

Meer verkeer

Naar de verkeersverwachting

Naar de verkeersverwachting

Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? 

Parkeren

Informatie over parkeren via de ANWB Routeplanner, parkeerregels & parkeerboetes, P+R, en parkeren en betalen via je mobiel met ANWB Parkeren.

Tol en vignetten

Tol en vignetten

Al rijdend door Europa ontkom je er bijna niet aan: tol! Veel landen heffen op verschillende belangrijke doorgaande wegen tol of hebben een vignetplicht.

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Speciale verkeerslessen (Streetwise) voor kinderen, fietsverlichtingsacties, veiliger verkeer door veiligere wegen, etc. De ANWB helpt op allerlei manieren om de verkeersveiligheid te vergroten.

Speciaal voor jou geselecteerd