Alles over verkeer

Alles over verkeer

Files, flitsers, wegwerkzaamheden, verkeerscams, routeplanner, prognoses, veiligheid en verkeersnieuws. De ANWB is er voor jou onderweg én op je bestemming.

Alles over verkeer

Vrijdagochtend

Het is zomervakantie, er wordt geen spits/drukte verwacht. Na 10.00 uur drukte door recreatieverkeer.

Verkeerscamera's

 

Nieuws en tips

Parkeeradvies in heel Nederland met parkeerapp ANWB Onderweg

Parkeeradvies in heel Nederland met parkeerapp ANWB Onderweg

Met de ANWB Onderweg-app rij je zonder stress naar beste parkeerplekje en zijn er geen verrassingen over de prijs.

Dit weekend grote verkeersdrukte Europese wegen

Er wordt dit weekend door vakantieverkeer grote drukte op de Europese wegen verwacht. Zo is het zaterdag 8 aug. in Frankrijk de tweede zwarte zaterdag van dit jaar. Maar ook in eigen land gaan, vooral door het mooie weer, vrijdag en het weekend veel mensen onderweg.

Nu 20% korting

Pechhulp voor jou

Ga zorgeloos de weg op. Met Wegenwacht Service krijg je alle dagen, 24 uur per dag pechhulp. Nu 20% korting op Wegenwacht Europa Standaard.

Meer verkeer

Naar de verkeersverwachting

Naar de verkeersverwachting

Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? 

Parkeren

Informatie over parkeren via de ANWB Routeplanner, parkeerregels & parkeerboetes, P+R, en parkeren en betalen via je mobiel met ANWB Parkeren.

Tol en vignetten

Tol en vignetten

Al rijdend door Europa ontkom je er bijna niet aan: tol! Veel landen heffen op verschillende belangrijke doorgaande wegen tol of hebben een vignetplicht.

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Speciale verkeerslessen (Streetwise) voor kinderen, fietsverlichtingsacties, veiliger verkeer door veiligere wegen, etc. De ANWB helpt op allerlei manieren om de verkeersveiligheid te vergroten.

Speciaal voor jou geselecteerd