Alles over verkeer

Alles over verkeer

Files, flitsers, wegwerkzaamheden, verkeerscams, routeplanner, prognoses, veiligheid en verkeersnieuws. De ANWB is er voor jou onderweg én op je bestemming.

Alles over verkeer

Dinsdagochtend

In het noorden is het voorjaarsvakantie. De meeste dagelijkse files staan dan ook in het midden en zuiden van het land. 

Verkeerscamera's

 

Nieuws en tips

ANWB Verkeersquiz ‘Nieuwe regels en borden’

ANWB Verkeersquiz ‘Nieuwe regels en borden’

Vorig jaar deden 90.000 mensen mee aan de ANWB Verkeersquiz ‘Nieuwe regels en borden’. Precies 90% van de deelnemers is gezakt. Weet jij wél genoeg van nieuwe regels en borden?

Afsluitdijk (A7) aantal avonden/nachten afgesloten

In verband met het testen van veiligheidssystemen is de Afsluitdijk (A7) in de avonden en nachten van 18 tot en met 20 februari en op 25 en 26 februari in beide richtingen afgesloten.

Nu 20% korting

Pechhulp voor jou

Ga zorgeloos de weg op. Met Wegenwacht Service krijg je alle dagen, 24 uur per dag pechhulp.

Meer verkeer

Naar de verkeersverwachting

Naar de verkeersverwachting

Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? 

Parkeren

Informatie over parkeren via de ANWB Routeplanner, parkeerregels & parkeerboetes, parkeren en betalen via je mobiel met ANWB Parkeren en nog veel meer.

Tol en vignetten

Tol en vignetten

Al rijdend door Europa ontkom je er bijna niet aan: tol! Veel landen heffen op verschillende belangrijke doorgaande wegen tol of hebben een vignetplicht.

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Speciale verkeerslessen (Streetwise) voor kinderen, fietsverlichtingsacties, veiliger verkeer door veiligere wegen, etc. De ANWB helpt op allerlei manieren om de verkeersveiligheid te vergroten.

Speciaal voor jou geselecteerd