Alles over verkeer

Alles over verkeer

Files, flitsers, wegwerkzaamheden, verkeerscams, routeplanner, prognoses, veiligheid en verkeersnieuws. De ANWB is er voor jou onderweg én op je bestemming.

Alles over verkeer

Vrijdagmiddag/avond

Er is kans op wat regen. De ANWB verwacht verder een gemiddelde spits (die vroeg begint), met de meeste drukte in het midden en zuiden van het land.

Verkeerscamera's

 

Nieuws en tips

A35 bij Enschede dicht

A35 bij Enschede dicht

De A35 bij Enschede is, richting Duitsland, tot en met vrijdag 26 april in verband met wegwerkzaamheden afgesloten. De afsluiting zal tot behoorlijk wat overlast voor het verkeer leiden.

Grootste stijging verkeersdoden in jaren

In 2018 zijn in Nederland 678 mensen omgekomen door verkeersongevallen. Dat zijn er 65 meer dan in 2017. Het CBS meldt dat dit de grootste toename is sinds 1989.

Nu 20% korting

Pechhulp voor jou

Ga zorgeloos de weg op. Met Wegenwacht Service krijg je alle dagen, 24 uur per dag pechhulp.

Meer verkeer

Naar de verkeersverwachting

Naar de verkeersverwachting

Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? 

Parkeren

Informatie over parkeren via de ANWB Routeplanner, parkeerregels & parkeerboetes, P+R, en parkeren en betalen via je mobiel met ANWB Parkeren.

Tol en vignetten

Tol en vignetten

Al rijdend door Europa ontkom je er bijna niet aan: tol! Veel landen heffen op verschillende belangrijke doorgaande wegen tol of hebben een vignetplicht.

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Speciale verkeerslessen (Streetwise) voor kinderen, fietsverlichtingsacties, veiliger verkeer door veiligere wegen, etc. De ANWB helpt op allerlei manieren om de verkeersveiligheid te vergroten.

Speciaal voor jou geselecteerd