Alles over verkeer

Alles over verkeer

Files, flitsers, wegwerkzaamheden, verkeerscams, routeplanner, prognoses, veiligheid en verkeersnieuws. De ANWB is er voor jou onderweg én op je bestemming.

Alles over verkeer

Donderdagmiddag/avond

De donderdagavond is meestal een van de drukste spitsen van de week. In het noorden en rond Amsterdam is het, i.v.m. de voorjaarsvakantie, wel minder druk dan normaal.

Verkeerscamera's

 

Nieuws en tips

ANWB Verkeersquiz ‘Nieuwe regels en borden’

ANWB Verkeersquiz ‘Nieuwe regels en borden’

Vorig jaar deden 90.000 mensen mee aan de ANWB Verkeersquiz ‘Nieuwe regels en borden’. Precies 90% van de deelnemers is gezakt. Weet jij wél genoeg van nieuwe regels en borden?

Zwarte Zaterdag in de Franse Alpen

Wie dit weekend (23-24 feb.) met de auto naar de wintersport vertrekt, moet in het Alpengebied rekening houden met lange files. Zo wordt in de Franse Alpen 23 februari een Zwarte Zaterdag, een dag met extreme verkeersdrukte en vele uren oponthoud.

Nu 20% korting

Pechhulp voor jou

Ga zorgeloos de weg op. Met Wegenwacht Service krijg je alle dagen, 24 uur per dag pechhulp.

Meer verkeer

Naar de verkeersverwachting

Naar de verkeersverwachting

Hoe druk wordt het op de weg? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? 

Parkeren

Informatie over parkeren via de ANWB Routeplanner, parkeerregels & parkeerboetes, parkeren en betalen via je mobiel met ANWB Parkeren en nog veel meer.

Tol en vignetten

Tol en vignetten

Al rijdend door Europa ontkom je er bijna niet aan: tol! Veel landen heffen op verschillende belangrijke doorgaande wegen tol of hebben een vignetplicht.

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Speciale verkeerslessen (Streetwise) voor kinderen, fietsverlichtingsacties, veiliger verkeer door veiligere wegen, etc. De ANWB helpt op allerlei manieren om de verkeersveiligheid te vergroten.

Speciaal voor jou geselecteerd