Meer info verkeerssituatie

Verkeer

Ongeluk met motorrijder op A16 (12-7-20)

Op de A16 bij Rotterdam richting Breda is zondagmiddag rond 13.45 uur bij knooppunt Ridderkerk een ongeluk gebeurd waarbij alleen een motorrijder betrokken was. De verbindingsweg naar de A15 richting Europoort werd afgesloten voor een onderzoek. Op de A16 liep de vertraging flink op. Omrijden kon via de Beneluxtunnel. Na 15.00 uur nam de file snel af.

A73 ongeluk bij Vierlingsbeek (12-7-20)

Door een aanrijding zondag iets na 06.15 uur moest de A73 Nijmegen richting Maasbracht worden afgesloten. Tussen Vierlingsbeek en Venray-Noord botsten een auto en een vrachtauto. De afsluiting was nodig voor onderzoek. Om 09.30 uur was de rijbaan weer open.

A8 een maand dicht (12-7-20)

In de nacht van zaterdag op zondag is de A8 richting Amsterdam voor een maand dicht gegaan tussen Assendelft en knooppunt Zaandam. Er wordt tot dinsdag 11 augustus aan de weg gewerkt. De A8 wordt in die periode voorzien van een nieuwe laag stiller asfalt. Tussen knooppunt Zaandam en Coenplein is de weg wel gewoon open. Richting Alkmaar heeft het verkeer geen last van de werkzaamheden. 

Botsing met vrachtwagen bij Barneveld (11-7-20)

Op de A1 Amsterdam richting Apeldoorn is zaterdag aan het eind van de ochtend bij Barneveld een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen en twee personenauto's. Twee rijstroken waren afgesloten. Om 11.45 uur stond er tussen Amersfoort en Barneveld 11 kilometer file met ruim een uur vertraging. Toen de voertuigen geborgen waren bleek er in de file een aantal auto's met pech te staan. Om 13.15 uur stond er daardoor nog steeds een file met drie kwartier vertraging. 

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.