Meer info verkeerssituatie

Verkeer

Maastunnel weer open (19-8-19)

De Maastunnel in Rotterdam is sinds vanochtend weer in beide richtingen open voor het verkeer. De tunnel naar het zuiden is ruim twee jaar dicht geweest in verband met renovatie. De andere kant op is de tunnel drie weken dicht geweest.

Veel vertraging op de A58 (19-8-19)

Op de A58 van Tilburg naar Eindhoven zorgde een vrachtwagen met pech bij Best voor veel vertraging. Halverwege de maandagochtendspits strandde daar een vrachtwagen. De vrachtwagen had twee wielen verloren. De rechterrijstrook was een uur dicht. De vertraging was om 08.15 uur opgelopen tot meer dan een een uur. Even na 08.30 uur was de vrachtwagen weggetakeld en loste de file weer op.

Spits is terug in het zuiden (19-8-19)

In de regio Zuid is de zomervakantie voorbij. Maandagochtend zullen er daarom weer dagelijkse files ontstaan in de zuidelijke helft van het land.

Ongeluk in Limburg (18-8-19)

Door een ongeluk op de A2 bij Echt was de weg daar zondagmiddag enige tijd dicht richting Maastricht. Het verkeer vanuit Eindhoven kon er alleen nog via de af- en oprit langs. De vertraging was enorm, evenals op de A73 waar het compleet vastliep op de A73 bij knooppunt Het Vonderen. Omdat er klei op het wegdek terecht was gekomen duurde het redelijk lang voordat de weg weer schoon en vrij was.

 

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.