Meer info verkeerssituatie

Tip / handig voor onderweg, de ANWB Onderweg app:
- Navigeren met info over files, flitsers en werkzaamheden, - Info over goedkoop parkeren, - Actuele brandstofprijzen, - Tankstations zoeken, beschikbaarheid laadpalen en pech melden.

Verkeer

Weekendafsluiting A6 bij Ketelbrug (2-4-23)

Dit weekend is de A6 van Lelystad naar Emmeloord afgesloten tussen Lelystad en de afrit Urk. Hier wordt tot maandagochtend vroeg aan de weg gewerkt. Omrijders stonden hierdoor zaterdag behoorlijk vast. Vooral op de N306, N307 en de N50 liep de vertraging flink op. Ook zondag verwacht de ANWB veel vertraging.

N18 langdurig dicht (2-4-23)

De N18 Varsseveld – Enschede is de komende weken in beide richtingen dicht bij Lichtenvoorde. Er wordt onder meer gewerkt aan een fietstunnel en aan de parallelweg. Het verkeer wordt omgeleid via Aalten over de N313 en de N318. Maandagochtend 17 april gaat de weg open.

Technische storing Stevinsluizen A7 (1-4-23)

Het verkeer via de Afsluitdijk had zaterdag aan het eind van de middag veel oponthoud. Er was een technische storing bij de Stevinsluizen bij Den Oever. De A7 was daardoor even in beide richtingen afgesloten. Daarna werd het verkeer via de zuidelijke weghelft beurtelings doorgelaten. Toch liep de vertraging flink op.

Ongeluk bij Zoeterwoude-Dorp (1-4-23)

Een ongeluk met 4 auto's veroorzaakte zaterdagmiddag file op de A4 van Den Haag naar Amsterdam. Het verkeer had 40 minuten oponthoud tussen knooppunt Ypenburg en Zoeterwoude-Dorp. Er waren 3 rijstroken dicht. Om 17.00 uur was de weg vrij. 

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.

Speciaal voor jou geselecteerd