Meer info verkeerssituatie

Verkeer

Omrijden op zondag (16-6-19)

Veel weggebruikers zullen dit weekend een alternatieve route moeten zoeken, want er zijn verschillende wegen dicht vanwege werkzaamheden. Zoals de A4 richting Rotterdam bij Delft. En in de A16 is de Drechttunnel afgesloten, eveneens richting Rotterdam. Ook wordt er gewerkt aan de A6 bij Almere, de A18 bij Varsseveld en in het zuiden van het land is de A67 dicht tussen afrit Someren en knooppunt Leenderheide. Dit is van Venlo naar de Belgische grens. De werkzaamheden zijn maandagochtend vroeg voorbij.

Lange files op alternatieve routes (15-6-19)

Er zijn dit weekend nogal wat snelwegen dicht door wegwerkzaamheden. Dat geldt voor de A4 richting Rotterdam bij Delft. Bij Dordrecht is de A16 bij de Drechttunnel het hele weekend dicht. Veel mensen rijden om via de A27, A29 en A59 maar ontkomen niet aan files op deze routes. Vanuit Venlo is het niet mogelijk om naar Eindhoven te rijden. De A67 tussen knooppunt Zaarderheiken en knooppunt Leenderheide is daar afgesloten. 

Druk naar de Luchtmachtdagen (15-6-19)

Ondanks de regen die af en toe met bakken uit de lucht viel, was het vanmorgen al vroeg druk naar Volkel vanwege de Luchtmachtdagen op de vliegbasis aldaar. Tot aan het begin van de middag stonden er lange files, vooral op de provinciale wegen, zoals de N264, N277 en de N605. Daar moest het verkeer rekenen op een half uur tot een uur extra reistijd alvorens er van de vliegshows genoten kon worden. Ook op de A50 vanuit Eindhoven reed het langzaam. 

A65 dicht door ongeluk (15-6-19)

Na een botsing tussen een auto en vrachtauto was de A65 Den Bosch - Tilburg zaterdagmorgen in beide richtingen dicht tussen Cromvoirt en Vught. Bij de botsing op de weg naar Den Bosch is de auto doorgeschoten naar de andere weghelft, waardoor ook die moest worden afgesloten. Omrijden kon via de A2. De weg was om 11.30 uur weer open.

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.