Meer info verkeerssituatie

Verkeer

A15 dicht door vrachtwagenbrand (2-3-21)

Dinsdagochtend vroeg werd de A15 Nijmegen richting Gorinchem afgesloten tussen Tiel-West en knooppunt Deil. Er stond daar een vrachtwagen met oplegger in brand. Vanaf 06.30 uur werd de linkerrijstrook vrijgegeven. Even na 09.30 uur stond alles aan de kant, maar voor die tijd was de vertraging flink. Verkeer vanuit de regio Arnhem/Nijmegen richting het westen kon tot die tijd daarom beter omrijden via Den Bosch of via Utrecht.

Langdurige werkzaamheden op de Afsluitdijk (2-3-21)

Op de Afsluitdijk wordt al sinds 2018 gewerkt om de dijk toekomstbestendig te maken. Zo worden onder meer de sluizen aangepast en de dijk wordt stormbestendiger gemaakt. Tot en met eind 2022 kan dit ook hinder opleveren voor het wegverkeer op de A7 die over de Afsluitdijk loopt. Zie https://www.vananaarbeter.nl/werkzaamheden voor meer informatie.

A6 dicht bij Almere (1-3-21)

Na een ernstig ongeluk is de A6 van Muiden naar Lelystad maandagavond afgesloten tussen Almere-Regenboogbuurt en Almere-Oostvaarders. Bij het ongeluk raakten vier auto's betrokken. Het verkeer wordt via de afrit Almere-Oostvaarders geleid. Rijkswaterstaat geeft aan dat de A6 tot 22.30 uur dicht blijft.

Veel vertraging op de A58 (1-3-21)

Er is maandagmiddag een ongeluk gebeurd met twee vrachtwagens op de A58 van Breda naar Tilburg, bij knooppunt Sint Annabosch. Het verkeer had hierdoor meer dan een uur oponthoud vanaf knooppunt Galder. De rechterrijstrook was dicht. Je kon beter omrijden via de noordkant van Breda over de A16, A59 en A27. Om 17.30 uur was de weg vrij. 

Pechgevallen rond Eindhoven (1-3-21)

Het verkeer op de A58 van Eindhoven naar Tilburg stond maandagmiddag in de file tussen Best en Moergestel. Een vrachtwagen met pech veroorzaakte daar een half uur oponthoud. Omrijden kon via Den Bosch over de A2 en A65. En een pechgeval op de A50 van Eindhoven naar Oss zorgde voor een half uur oponthoud tussen knooppunt Ekkersweijer en Sint-Oedenrode. Even na 16.00 uur waren allebei de wegen vrij. 

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.