Meer info verkeerssituatie

De A28 bij Utrecht is alweer open (20-8-17)

De A28 Utrecht richting Amersfoort is zondag om 17.00 uur alweer vrijgegeven. De weg tussen knooppunt Rijnsweerd en De Uithof zou in beide richtingen dichtblijven tot maandag 05.00 uur. Maar de werkzaamheden zijn vlotter verlopen dan gepland. Om 16.30 uur was de weg al vrij van Utrecht naar Amersfoort. Een half uur later kon Rijkswaterstaat vanuit Amersfoort vrijgeven.

A58 twee weekends dicht (20-8-17)

Tijdens het tweede en derde weekend van september is de A58 Tilburg richting Eindhoven afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Tussen de knooppunten De Baars en Batadorp krijgt het asfalt van de A58 een grote onderhoudsbeurt. Het verkeer kan omrijden via 's-Hertogenbosch (A65, A2). De werkzaamheden duren beide weekenden van vrijdag 21.00 uur tot maandag 05.00 uur. In het tweede weekend is de A58 vanaf Oirschot richting Eindhoven alweer vrijgegeven voor het verkeer. 

Drukte door wegwerk en festivals (20-8-17)

Zondag krijgt het verkeer op verschillende plekken te maken met vertraging door werkzaamheden en evenementen. De A12 Utrecht - Den Haag is in beide richtingen dicht tussen Bleiswijk en Zoetermeer. Bij Utrecht is de A28 Utrecht - Amersfoort in beide richtingen dicht tussen knooppunt Rijnsweerd en de afrit Den Dolder. Beide wegafsluitingen duren tot maandagochtend. Ook evenementen kunnen vandaag lokaal voor drukte zorgen. Files worden verwacht op weg naar de Vestingdagen in Hellevoetsluis, festival Decibel in Hilvarenbeek en het Lowlands Festival in Biddinghuizen.

Files door werkzaamheden (19-8-17)

Zaterdag liep het verkeer op diverse plaatsen vast door wegwerkzaamheden. Rijkswaterstaat neemt bijvoorbeeld dit weekend in beide richtingen de A28 Utrecht - Amersfoort onder handen tussen knooppunt Rijnsweerd en afrit Den Dolder. Daarom stonden er files op de A1 Amsterdam richting Amersfoort en op de A27 tussen Utrecht en knooppunt Eemnes. Ook de A12 Utrecht - Den Haag is tot maandag in beide richtingen dicht tussen Bleiswijk en Zoetermeer. Dat leidde zaterdag tot file richting Den Haag.

 

Bron: ANWB Verkeersinformatie

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.