Meer info verkeerssituatie

Verkeer

Haringvlietbrug dicht door werkzaamheden (19-5-22)

De Haringvlietbrug in de A29 Rotterdam-Bergen op Zoom is deze week tijdens de avond en nacht dicht. De afsluiting is in beide richtingen telkens van 22.00 uur tot 05.00 uur, tot vrijdagochtend. Ga naar onze website voor een overzicht van alle wegwerkzaamheden

Takken op de A73 (19-5-22)

Het verkeer op de A73 van Nijmegen naar Venlo kwam donderdagmiddag flink in de file bij Boxmeer. Door de harde wind waren daar veel takken op de weg terecht gekomen. De rechterrijstrook werd afgesloten voor opruimwerkzaamheden. De vertraging in de file liep op tot 3 kwartier. Rond 17.30 uur was de weg weer vrij.

Truck met klapband bij Werkendam op de A27 (19-5-22)

Op de A27 Breda richting Gorinchem had het verkeer donderdagochtend ruim 1 uur tijdverlies. Vanaf Oosterhout stond 12 kilometer file door een vrachtauto met een klapband. De rechterrijstrook was urenlang dicht. Omrijden kon via Waalwijk en Den Bosch (A59,A2) of via Dordrecht (A59,A16), dat lukte niet zonder vertraging.

Veel vertraging op de A28 bij Staphorst (18-5-22)

Op de A28 Groningen richting Zwolle had het verkeer woensdag rond 08.45 uur ruim 50 minuten vertraging. Door een ongeluk met een aantal auto's was er 3 kwartier lang maar 1 rijstrook open. Tussen De Wijk en de afrit Nieuwleusen stond 9 kilometer file. Omrijden kon via Emmeloord en Kampen over de A7, A6 en N50. 

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.