Meer info verkeerssituatie

A28 weer vrij na ongeluk (21-7-18)

De A28 van Amersfoort naar Zwolle was zaterdagmiddag een half uur afgesloten bij Wezep. Even na 14.00 uur gebeurde daar een ongeluk. Rond 14.30 uur was de weg weer vrij voor het verkeer. Daarna nam de vertraging snel af. Ook in de rest van het land was vanaf 16.00 uur weinig meer aan de hand op de weg, na een hele drukke eerste helft van de dag.

Een zaterdag met veel files (21-7-18)

Vooral ongelukken en wegwerkzaamheden zorgden zaterdag voor veel files. Rond het middaguur stond er ruim 150 kilometer file. Door werkzaamheden liep het flink vast op de A7 bij Hoorn, op de A6 bij Almere en op de A29 bij knooppunt Hellegatsplein. Ongelukken waren er onder meer op de A2 bij Zaltbommel, op de A12 bij Zevenaar, op de A20 bij Delfshaven, op de A28 bij Elspeet en op de A50 bij Vaassen.

Wegwerkzaamheden (21-7-18)

Vanwege wegwerkzaamheden zijn er dit weekend wegen afgesloten. Zo is de A4 dicht van Den Haag naar Rotterdam bij knooppunt Ypenburg. Vrijdag om 20.00 uur gaat de A6 tussen Muiden en Lelystad in beide richtingen dicht tussen knooppunt Gooimeer en knooppunt Almere. De A29 van Rotterdam naar Bergen op Zoom wordt om 21.00 uur afgesloten tussen knooppunt Hellegatsplein en knooppunt Sabina. Ook de A73 van Maasbracht naar Nijmegen gaat om 21.00 uur dicht tussen knooppunt Het Vonderen en Roermond. Deze wegen gaan maandagochtend om 05.00 uur weer open.

Werk aan Duitse Rijnbrug nabij Venlo (20-7-18)

Er wordt weer gewerkt aan de Rijnbrug op de Duitse A40. Die ligt in de buurt van Venlo. De brug is de komende dagen dicht richting Nederland en dat betekent dat je vanuit Essen zult moeten omrijden. De omleidingen zijn duidelijk aangegeven. De werkzaamheden aan de A40 duren tot en met maandagochtend 05.00 uur. Volgende week gaat de rijbaan vanuit Nederland naar Essen dicht.

Veel loos op A1 (20-7-18)

Het was vrijdagmiddag langzaam rijden op een deel van de A1. Door een aantal ongelukken liep de vertragingstijd flink op. Een botsing van Hengelo naar Apeldoorn maakte dat het verkeer in beide richtingen rond Bathmen veel geduld moet hebben. De rijbaan richting Apeldoorn was dicht tussen afrit Markelo en Bathmen. Ook van Amsterdam naar Apeldoorn ging het mis: tussen Amersfoort-Noord en Barneveld zorgde een ongeluk rond vijf uur voor een half uur oponthoud. Om half zes waren de wegen weer vrij. 

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.