Meer info verkeerssituatie

Verkeer

Vertraging rond Amsterdam (12-11-19)

Tegen het eind van de ochtendspits op dinsdag was het nog altijd druk rond de hoofdstad. Vooral het verkeer op de Ring van Amsterdam moest geduld hebben. Dit had ook invloed op de A1. Daar was het druk van Amersfoort naar Amsterdam, tussen de knooppunten Eemnes en Diemen. De vertraging was even voor 10.00 uur nog altijd drie kwartier. Op de A4 en A9 reed het ook nog langzaam. Door het slechte weer en door de nasleep van ongelukken losten de files maar moeizaam op.

Botsing 4 auto’s bij Waalwijk (12-11-19)

In een groot deel van het land staan dinsdagochtend lange files. Dit is te wijten aan regen en ongelukken. Dat laatste was ook de oorzaak van flink wat oponthoud op de A59 van Zierikzee naar Oss. Een botsing met vier auto's bij Waalwijk zorgde voor file vanaf knooppunt Hooipolder. Het verkeer moest rekening houden met ruim een uur oponthoud. Omrijden kon via Breda en Tilburg over de A27, A58 en A65. De weg was om 08.15 uur vrij. 

Ongelukkenregen A12 (12-11-19)

Tijdens de dinsdagochtendspits zijn er meerdere ongelukken gebeurd op de A12. Het stond al vroeg helemaal vast van Arnhem naar Den Haag door een ongeluk met 5 auto's bij knooppunt Oudenrijn. De rijbaan was een tijdlang dicht en de vertraging liep al snel op tot meer dan een uur. Om 08.15 uur was de weg vrij. Richting Den Haag stond ook file door een ongeluk bij Reeuwijk. En van Den Haag naar Utrecht ging het mis bij De Meern. Daar stond 13 kilometer file.  

Aansluiten op de A50 (12-11-19)

Er stond dinsdag tijdens de ochtendspits een lange file op de A50 van Oss naar Apeldoorn. Tussen Renkum en knooppunt Beekbergen ging de spitsstrook niet open vanwege een technische storing. Dit veroorzaakte zo'n veertig minuten vertraging. Bovendien was er een ongeluk gebeurd  waardoor er nog een rijstrook werd afgesloten. Toen alle rijstroken vrij waren, loste de file langzaam maar zeker op.

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.