Meer info verkeerssituatie

Verkeer

Ravage bij Eindhoven (22-9-20)

Het verkeer bij Eindhoven heeft dinsdagmiddag te maken met vertraging. Door een ongeluk met twee vrachtwagens moet het verkeer op de A67 vanuit Antwerpen bij Eersel over de vluchtstrook. Bij de aanrijding kwam veel olie op het wegdek terecht, bovendien raakte de vangrail beschadigd. De noodzakelijke herstelreparatie duurt waarschijnlijk tot 18.45 uur. De vertraging vanaf de Belgische grens is ongeveer een half uur.

Wegafsluitingen (22-9-20)

Dinsdagavond en nacht gaan twee tunnels dicht voor werkzaamheden. Bij Amsterdam de Zeeburgertunnel in de A10 in beide richtingen en bij Rotterdam in de A15 vanuit Europoort de Thomassentunnel in beide richtingen. In beide gevallen is de afsluiting vanaf 23.00 uur. Om 21.00 uur  gaat de A12 dicht van Den Haag naar Utrecht tussen de knooppunten Oudenrijn en Lunetten. De A28 van Amersfoort naar Zwolle gaat ook om 21.00 uur uur dicht tussen knp. Hoevelaken en Nijkerk en de Haringvlietbrug in de A29 gaat om 22.00 uur dicht richting Bergen op Zoom. Woensdagochtend rond vijf uur zijn alle wegen weer open.

Mist in groot deel van het land (22-9-20)

Het verkeer moest dinsdagochtgend rekening houden met slecht zicht vanwege de mist. Het ging daarbij om mistbanken en om dichte tot zeer dichte mist in bijna het het hele land. Op sommige plaatsen was er amper veertig meter zicht. O.a op de A9 en de A12 konden daardoor de spitsstroken niet open. Alleen in het zuidoosten was het zicht ruim boven de tweehonderd meter.

Werkzaamheden bij Elburgerbrug N309 (22-9-20)

Maandagochtend 21 september zijn werkzaamheden gestart aan de Elburgerbrug in de N309 tussen Dronten en Elburg. In beide richtingen is tot 10 oktober maar één rijstrook open. De brug was eerder ook al een tijd afgesloten voor verkeer voor het aanbrengen van nieuw wegdek. Tijdens een onderhoudsbeurt is toen vastgesteld dat het meer tijd zou kosten om alle schade te herstellen. Er is extra materiaal nodig voor de onderlaag van de weg. Het levert dagelijks vertraging op in beide richtingen. Het verkeer wordt tijdens de spitsen geregeld door verkeersregelaars.

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.