Meer info verkeerssituatie

Verkeer

Filerijden naar Heerenveen (14-10-19)

De maandagochtendspits verloopt op een aantal wegen drukker dan anders en dat is te wijten aan een reeks ongelukken. In het noorden van het land zorgt een botsing met meerdere auto's voor veel oponthoud op de A32 van Meppel naar Heerenveen. Het ongeluk gebeurde bij Heerenveen-Zuid. Je komt in de file terecht bij Steenwijk en de vertraging is om 08.20 uur opgelopen tot bijna een uur. De linkerrijstrook is dicht.

Beton op de A9 (14-10-19)

Het verkeer op de A9 van Amstelveen naar Alkmaar moet maandagmorgen rekening houden met een uur extra reistijd tussen knooppunt Beverwijk en Akersloot. Er is daar maar één rijstrook vrij omdat een vrachtwagen een lading beton is verloren. Hoe lang het gaat duren voor dit alles is opgeruimd, is nog niet bekend.

Ongeluk A1 (14-10-19)

Er zijn maandagochtend meerdere auto's gebotst op de A1 van Amersfoort naar Amsterdam, bij Hilversum-Noord. Dit veroorzaakte 9 kilometer file vanaf Amersfoort-West. Het verkeer richting Amsterdam kon dan ook beter omrijden via Almere over de A27 en A6. Om 7.15 was de weg vrij. 

Vertraging richting Utrecht (14-10-19)

Het stond maandagochtend al vroeg vast op de wegen vanuit het zuiden naar Utrecht. Dat had te maken met een ongeluk op de A2 van Den Bosch naar Utrecht, bij Waardenburg. Er zijn 3 auto’s gebotst. Het verkeer had hier meer dan een uur vertraging. Automobilisten op de A27 Breda richting Gorinchem moesten ook geduld hebben. Een ongeluk bij Werkendam veroorzaakte 7 km file. 

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.