Meer info verkeerssituatie

Gladheid neemt af (16-12-18)

Afgelopen nacht is het op veel wegen glad geworden door sneeuw. Zondagochtend is de gladheid in Zeeland door de hogere temperatuur verdwenen. In de loop van de ochtend zal ook in de rest van het land de gladheid verdwijnen. 

Werkzaamheden bij Gorinchem veroorzaken file (15-12-18)

Werkzaamheden aan de brug bij Gorinchem op de A27 veroorzaken al de hele zaterdag veel vertraging. Automobilisten vanuit Breda staan gemiddeld een half uur tot drie kwartier in de file voordat ze langs de werkzaamheden zijn. De rechterrijstrook bij de brug is het hele weekend afgesloten. Op de omleidingsroute via Rotterdam liep het in de loop van de dag ook helemaal vast. Daar was de hoofdrijbaan van de Van Brienenoordbrug dicht. Uitwijken via de A2 was een beter idee. 

Ketheltunnel versperd na ongeluk (14-12-18)

De Ketheltunnel in de A4 was vrijdag tijdens de avondspits deels versperd richting Rotterdam. Net voor de tunnel gebeurde een ongeluk. De weg werd in eerste instantie helemaal afgesloten, maar al snel ging er een rijstrook open. Dat hielp overigens niet echt voor de doorstroming. Verkeer vanuit Den Haag stond anderhalf uur in de file. Een goed alternatief was de A13 richting Rotterdam waar nauwelijks vertraging was.

Veel vertraging A4 (14-12-18)

Door een ongeluk op de A4 van Amsterdam naar Den Haag is er vrijdagmiddag een enorme file ontstaan. Bij Roelofarendsveen botsten diverse auto's op elkaar. Vanaf Hoofddorp had het verkeer te kampen met anderhalf uur oponthoud. Het advies was om via de A44 te rijden. Daar groeide de file ook snel maar was de vertraging wel minder dan op de A4. Iets na 16.00 uur was de weg weer vrij.

 

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.