Meer info verkeerssituatie

N270 bij Deurne dicht (17-10-17)

Na een ernstig ongeluk met twee vrachtwagens en een personenauto is dinsdagochtend de N270 Helmond-Deurne in beide richtingen dicht. Het ongeluk gebeurde rond 07.30 uur en de verwachting is dat de rijbaan nog zeker tot 12.00 dicht blijft.

Vertraging door ongeluk op A16 (17-10-17)

Een ongeluk tussen een motorrijder en drie personenauto's bij de Randweg Dordrecht op de A16 van Breda naar Rotterdam leverde daar dinsdagochtend dik anderhalf uur vertraging op. Vanaf Breda-Noord was het filerijden. Rond 07.30 uur gingen de twee afgesloten rijstroken weer open. Omrijden naar Rotterdam via de A59 en A29 is voorlopig nog een betere keuze.

Ochtendspitsen rustiger (17-10-17)

Omdat het in het midden en zuiden van het land herfstvakantie is, verlopen de ochtendspitsen wat minder druk dan gewoonlijk. Dit in tegenstelling tot de avondspitsen. Dan is er namelijk ook veel recreatief verkeer onderweg naar huis na een dagje uit. Dat mengt zich met het woon- werkverkeer. Deze combinatie veroorzaakt vaak rommelige avondspitsen met veel aanrijdingen.

Wijkertunnel uren dicht (16-10-17)

Door een ernstig ongeluk was de Wijkertunnel in de A9, van Amstelveen naar Alkmaar maandag tijdens de avondspits dicht. Na het verzorgen van een gewonde en bergen van de auto's deed de politie ook nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. Daardoor duurde het lang voordat de weg weer vrij was. Omrijden kon via de Velsertunnel over de A22.

Oponthoud door spoedreparatie (16-10-17)

Door een ongeluk op de A29 ontstond er maandagochtend schade aan de vangrail bij Oud-Beijerland. Een vrachtwagen kwam bij het ongeluk in de berm terecht. Het takelen en herstel van de vangrail duurde tot ver in de middag met een lange file tot gevolg. Verkeer van Bergen op Zoom naar Rotterdam had daardoor dik een half uur oponthoud.

Flinke vertraging op A58 (16-10-17)

Op de A58 van Eindhoven naar Tilburg was maandagochtend veel vertraging door een ongeluk met vier auto's bij Moergestel. Vanaf knooppunt Batadorp stond file. Het verkeer kon er via de vluchtstrook langs. Omrijden naar Tilburg via de A2 en de A65 was een betere keuze. Rond 11.15 uur waren de grootste problemen voorbij.

A44 weer vrij (16-10-17)

Een bus blokkeerde maandagochtend na een ongeluk bij Kaagdorp de rijbaan van de A44 van Amsterdam naar Den Haag. Tijdens de spits werd de bus geborgen maar het repareren van de vangrail duurde nog tot 09.45 uur. Het verkeer kon er alleen langs via de af- en de oprit, maar liep wel ruim een uur vertraging op. Verkeer naar Den Haag kon omrijden via de A4 en de N14, dat ging niet zonder file.

Bron: ANWB Verkeersinformatie

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.