Meer info verkeerssituatie

Verkeer

Schade aan Beneluxtunnel (18-1-20)

Een te hoge vrachtwagen heeft zaterdagochtend schade aangericht in de Beneluxtunnel in de A4 richting Rotterdam. Het plafond van één van de tunnelbuizen raakte zwaar beschadigd. Het herstel duurde bijna de hele dag. Pas om 16.15 uur kon het verkeer er weer door. Omdat de andere tunnelbuis wel gewoon begaanbaar was, leverde het niet veel vertraging op.

Vakantiebeurs Utrecht (18-1-20)

Tot en met zondag is de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs. Dat veroorzaakt extra vertraging op de wegen rond Utrecht.

Tapijt op A16 (17-1-20)

Een vrachtwagen is vrijdag aan het begin van de avond een lading tapijten verloren op de A16 van Rotterdam naar Breda. De rijbaan was versperd bij de Moerdijkbrug, het verkeer moest daar over de vluchtstrook. Om 19.45 uur stond er 9 kilometer file vanaf Dordrecht met een vertraging van ruim een uur. Het verkeer kon omrijden via Gorinchem, over de A15 en de A27.  Om 22.00 uur was de file opgelost maar waren er nog wel twee rijstroken dicht.

Uil landt op A10 (17-1-20)

Op de rijbaan van de A10-Zuid richting Amersfoort is vrijdagmiddag een uil aangereden. Personeel van de dierenambulance heeft het gewonde dier gevangen. Voor deze actie moest er een rijstrook worden afgesloten. Er ontstond een file met een kwartier vertraging. Om 15.20 uur was de weg weer vrij.

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.