Meer info verkeerssituatie

Verkeer

Werkzaamheden A28 uitgelopen (27-11-22)

Het onderhoud op de A28 tussen Staphorst en Ommen duurt langer dan verwacht. Dit heeft te maken met de levering van de benodigde grondstoffen. Tot uiterlijk woensdag 7 december is Rijkswaterstaat daar nog bezig. De werkzaamheden begonnen op 7 oktober en leveren vooral doordeweeks tijdens de spits vertraging op.

A12 dicht door actievoerders (26-11-22)

Op de A12 bij Den Haag versperden demonstranten zaterdag de Utrechtsebaan. De actie begon net na het middaguur. De weg was in beide richtingen dicht. Het leverde ook op omliggende wegen lange files op. Het verkeer stond onder meer vast op de A4 en A13 van Rotterdam naar Den Haag. Om 14.40 uur was de weg weer open. 

Kettingbotsing bij de Moerdijkbrug (25-11-22)

Op de A16 van Rotterdam naar Breda stond het verkeer vrijdagmiddag ruim een uur in de file bij de Moerdijkbrug. De oorzaak was een botsing waarbij 6 auto's waren betrokken. Het advies was om vanuit Rotterdam via de Haringvlietbrug naar het zuiden te rijden. Om 17.45 uur was de weg weer vrij.

Olie en ongeluk op de A27 (25-11-22)

Een vrachtwagen met een klapband liet vrijdagmiddag een oliespoor achter op de A27 bij knooppunt Everdingen. Richting het zuiden was daardoor de rechterrijstrook dicht. Verderop bij Werkendam gebeurde even daarna ook nog een ongeluk. Om 16.00 uur was het oponthoud vanuit Utrecht anderhalf uur. 

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.

Speciaal voor jou geselecteerd