Meer info verkeerssituatie

Afsluitdijk weer dicht (22-2-19)

Rijkswaterstaat sluit ook volgende week de Afsluitdijk (A7) enkele nachten af voor het verkeer. Dat betekent opnieuw een flinke omweg voor het verkeer tussen Noord-Holland en Friesland dat minstens een uur extra reistijd door de Flevopolder moet incalculeren. De afsluitingen van de dijk hebben te maken met het testen van de veiligheidssystemen van de draaibruggen. Daar bleek nogal wat mis mee. De afsluiting is op maandag- en dinsdagnacht telkens tussen 22.00 en 05.00 uur.

A7 dicht na ongeluk (21-2-19)

De A7 van Heerenveen naar de Afsluitdijk was donderdagavond dicht na een flink ongeluk. Daarbij belandde een auto op z'n dak. De weg was afgesloten bij knooppunt Heerenveen. Richting Amsterdam kon je het beste omrijden via Zwolle over de A32 en A28. 

Vrachtwagen gekanteld op de A27 (21-2-19)

Op de A27 van Utrecht naar Breda is donderdagmiddag een vrachtwagen met daarin een lading damwanden gekanteld. De truck kantelde op de afrit Werkendam. Zowel de op- als afrit waren de hele middag dicht. Het zorgde voor drie kwartier vertraging op de A27. Tegen het eind van de spits was de weg even vrij maar even later ging de afrit wederom dicht voor bergingswerkzaamheden. 

Kettingbotsing bij knooppunt Rijkevoort (21-2-19)

Er zijn donderdag tijdens de avondspits acht auto’s gebotst op de A73 van Maasbracht naar Nijmegen. De kettingbotsing vond plaats bij knooppunt Rijkevoort. Het veroorzaakte een half uur vertraging vanaf Vierlingsbeek. Even voor 18.00 uur was de weg weer vrij.

Bron: ANWB Verkeersinformatie

 

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.