ANWB Streetwise

ANWB Streetwise

Verkeerslessen voor leerlingen van het basisonderwijs

Voor de ANWB is het belangrijk dat iedereen, ook kinderen zich veilig in het verkeer kunnen begeven. Daarom heeft de ANWB het praktische lesprogramma ANWB Streetwise ontwikkeld voor het basisonderwijs.

Informatie voor scholen

Basisonderwijs

Basisonderwijs

Streetwise voor basisscholen is opgebouwd uit vier modules passend bij de leeftijd en ontwikkelfase van leerlingen. Professionele instructeurs komen een ochtend naar de school en geven verkeerstrainingen op maat.

Meld je school aan

Meld je school aan

ANWB zorgt door verkeerseducatie binnen het basisonderwijs voor betere verkeersveiligheid.

Informatie voor kinderen

Wat leer je met Streetwise?

Wat leer je met Streetwise?

Goed meedoen in het verkeer is niet makkelijk. Het is vaak druk en grote mensen letten niet altijd op. En er zijn erg veel fietsen en auto's. Daarom is het belangrijk dat je zelf goed oplet. 

Verkeerslessen na schooltijd

Verkeerslessen na schooltijd

Voor de ANWB is het belangrijk dat kinderen zich veilig in het verkeer kan bewegen. Daarom biedt de ANWB al sinds 2006 het educatieprogramma Streetwise aan op basisscholen.

Antwoorden op de quiz

Antwoorden op de quiz

Hier vind je de antwoorden op de Streetwise vragenlijst die je mee naar huis hebt genomen.

 

Informatie voor ouders en verzorgers

Basisonderwijs: wat leren kinderen?

Basisonderwijs: wat leren kinderen?

Streetwise voor basisscholen is opgebouwd uit vier modules passend bij de leeftijd en ontwikkelfase van leerlingen. Het verkeersprogramma is praktisch, leuk én leerzaam. Kortom: het helpt leerlingen goed voorbereid en veilig op weg.

Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden?

Voel je je nog jong en fit en vind je omgaan met jonge kinderen leuk? Help mee bij onze Streetwise verkeerslessen en word vrijwilliger!