P+R

P+R

Parkeer bij het dichtstbijzijnde metro- of treinstation en reis verder met het openbaar vervoer.

P+R

Bespaar op je parkeerkosten

Met de auto de stad in gaan, is tegenwoordig geen doen meer. Veel te druk en de parkeerkosten rijzen de pan uit – als je al een plekje kunt vinden! P+R parkeerplaatsen bieden de oplossing. Je houdt veel parkeergeld in je zak en reist vlot verder met het OV.

P+R van vier grote steden en Schiphol

Wil je weten wat jouw stadsbezoek gaat kosten en waar je het beste kunt parkeren? Kijk dan in de routeplanner van de ANWB. Je vindt er alle P+R parkeerterreinen in Nederland. Ga naar 'parkeren' en zet vervolgen het vinkje aan voor P+R. Je vindt er trouwens ook de parkeerstraattarieven die in de Nederlandse steden gelden. Je ziet in één oogsopslag wat je betaalt voor een parkeerplaats in de binnenstad, of net erbuiten, et cetera. Vooral bij de grote steden is dat even schrikken. Vergelijk je die tarieven met parkeren op een P+R terrein in combinatie met een OV-kaartje, dan is de keuze snel gemaakt. Het bespaart je veel geld.

Meer informatie

Parkeerinformatie en tarieven

Parkeerinformatie en tarieven

Kan ik eigenlijk wel parkeren op mijn eindbestemming, wat kost dat dan, en zijn er misschien betere alternatieven in de buurt? Plan je route hier op anwb.nl via onze routeplanner of in de Onderweg app en bekijk de kosten! Na gratis aanmelding bij ANWB Parkeren kun je ook je parkeergeld betalen via de ANWB Onderweg app. 

5 parkeertips om geld te besparen

5 parkeertips om geld te besparen

Betaald parkeren? Voorkom ergernis en ongemak

Vijf praktijktips die je veel geld en ongemak schelen bij parkeren (in een parkeergarage).

ANWB Parkeergaragetest 2020

ANWB Parkeergaragetest 2020

Test 40 parkeergarages

Van krappe plek naast een pilaar tot zeeën van parkeerruimte, we hebben in 20 Nederlandse steden 40 parkeergarages getest. De verschillen zijn zeer groot: we delen niet alleen dikke onvoldoendes maar ook dikke voldoendes uit. 

Andere leden bekeken ook