P+R

P+R

Parkeer bij het dichtstbijzijnde metro- of treinstation en reis verder met het openbaar vervoer.

Naar P+R locaties

P+R

Steden worden steeds drukker, parkeren wordt steeds moeilijker en/of duurder en de leefbaarheid van de binnenstad heeft te lijden onder het autogebruik in de binnenstad.

De ANWB wil dat de binnenstad bereikbaar blijft, maar dat hoeft natuurlijk niet per se met de auto. In veel gevallen is onnodig of zelf onhandig om met je auto de binnenstad in te gaan. In die gevallen kan je gebruikmaken van P+R (Parkeer en Reis).

Onderweg

Onderweg

De ANWB Onderweg app. Alle info, waaronder parkeertarieven, voor onderweg met de auto.

Tarieven Schiphol

Tarieven Schiphol

Parkeren op Schiphol is prijzig, vooral als je langer op vakantie gaat. Er zijn goedkopere alternatieven.

BlaBlaCar

BlaBlaCar

Door samen te rijden bespaar je niet alleen, het is ook heel gezellig en goed voor het milieu. ANWB werkt voor samenrijden samen met BlaBlaCar.

Populaire plaatsen

Alle informatie over parkeren in de grote steden en Schiphol, Parkeergarages, P+R locaties. Kortom, alles wat u moet weten over parkeren in de populaire plaatsen.

Meer parkeren

Als gebruiker van de ANWB Routeplanner krijgt u informatie over parkeren rond het eindpunt van de geplande route. Niet alleen wordt het tarief getoond dat u ter plekke op straat kwijt bent, ook kunt u er voor kiezen om garages en andere parkeerterreinen in de kaart zichtbaar te maken.

Andere leden bekeken ook