Naar artikel

Alles voor je vakantie naar Singapore

Bereid je goed voor op je vakantie naar Singapore met praktische informatie en inspiratie. Ontdek meer over de belangrijkste luchthavens en welke reisdocumenten je nodig hebt. Krijg een indruk van de bezienswaardigheden: van de futuristische en 280 meter lange Helix Bridge over de Singapore River en de witte stranden van Sentosa Island tot de Jurong Gardens waar je Chinese paviljoens tegenkomt. Een privé rondreis of singlereis neemt je mee langs alle hoogtepunten. Hier vind je alles voor jouw vakantie naar Singapore.

De indrukwekkende bezienswaardigheden van Singapore 
Van de levendige straten in Chinatown tot Palawan Beach in Sentosa of dansende schilderijen in het National Museum Singapore.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB doorlopende reisverzekering 

Het hele jaar door goed verzekerd met de ANWB Reisverzekering. 24/7 ANWB Hulp en 5% Korting voor leden

Vanaf8,35per maand
Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantie in Singapore

Op vakantie in Singapore: een smeltkroes van culturen in een bruisende stadstaat.

Reisvoorbereiding voor Singapore

Op vakantie in Singapore heb je naast een geldig paspoort ook een toeristenvisum nodig. Deze gratis Social Visit Pass krijg je bij aankomst en geldt maximaal dertig dagen. Op aanvraag kan deze tot maximaal negentig dagen worden verlengd. Mogelijk vraagt de douane om een retour- of doorreisticket en bewijs van voldoende financiële middelen. Autorijden kan in Singapore alleen met een internationaal rijbewijs.

Mengelmoes van culturen

Ontdek een mengelmoes van culturen tijdens een vakantie in Singapore in de wijken Chinatown, Little India en Kampong Glam. Gardens by the Bay is een bijzonder stadspark dankzij de OSBC Skyway, een prachtig boomkroonpad op 22 meter hoogte. Stap bij Marina Bay in een rivierboot om Singapore vanaf het water te bewonder en geniet van een geweldig uitzicht op de skyline. Bezoek ook Singapore Zoo, het winkelgebied rond Orchard Road en entertainmenteiland Sentosa.

Reisaanbod voor Singapore

In Singapore maak je tijdens een privéreis in je eigen tempo kennis met alle hoogtepunten. Deze reizen hebben een grote mate van comfort, want je gaat op pad met een auto met eigen chauffeur. Vind je het gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten? Kies dan voor een groepsreis. Rondreizen in Singapore, zowel individueel als in groepsverband, zijn ook goed te combineren met bezoeken aan Maleisië, Thailand en Borneo.