Visum Australië aanvragen

Handig en gemakkelijk je visum aanvragen via de ANWB

Ga je op vakantie naar het prachtige Australië? Regel dan op tijd je visum! Lastig? Nee hoor, niet bij de ANWB. Samen met de VisumCentrale kun je heel eenvoudig je visum aanvragen en je paspoort inleveren en weer ophalen in een van onze winkels.

Visum Australië aanvragen: Hoe werkt het?

 1. Je doet je aanvraag voor een visum voor Australië via onze partner VisumCentrale. Wellicht is het ook mogelijk om een elektronische reisvergunning aan te vragen. Klik hier voor uitgebreide visuminformatie Australië.
 2. Je geeft aan bij welke ANWB-winkel je de documenten voor de visumaanvraag wil inleveren. Je kunt nu alles doornemen en de benodigde gegevens invullen om je aanvraag te regelen.
 3. Nadat je de instructies hebt gevolgd en alles hebt ingevuld hebt, lever je de aanvraag en alle benodigde documenten en pasfoto('s) in bij de gekozen ANWB-winkel.
 4. De ANWB stuurt je visumaanvraag naar de VisumCentrale, waar de aanvraag in behandeling wordt genomen.
 5. Zodra de visumaanvraag voltooid is ontvang je een e-mail en kun je je visum voor Australië ophalen in de ANWB winkel. Handig, snel én veilig!

Handig om te weten voor je visumaanvraag Australië

 • Je betaalt naast de visum- en servicekosten (afhankelijk van de aanvraag) ook verzendkosten (€ 25,- waarde transport) per zending voor deze service.
 • Het is niet mogelijk om het paspoort in een andere winkel op te halen dan waar je de documenten hebt ingeleverd.
 • Het aanvragen van een Australië-visum via VisumCentrale is mogelijk voor Nederlandse en buitenlandse paspoorten.
 • De status van je Australië visumaanvraag is te volgen via VisumCentrale bij het onderdeel “Status Check”.
 • Let op: het is bij sommige landen met een visumplicht mogelijk om bij aankomst in het land nog een visum te regelen. Hiervoor kan je het beste contact opnemen met het consulaat of de ambassade of dit mogelijk is.
 • Check de actuele vereisten van paspoort, visum en rijbewijs bij onze informatie over reisdocumenten Australië

Vraag direct je visum voor Australië aan