Veilig je huis achterlaten

Je huis veilig achterlaten tijdens de vakantie

Het is dé klassieke vraag onder stellen die net op vakantie zijn gegaan. ‘Heb je het gas wel uitgedraaid?’ We moeten er een beetje om lachen, maar elke vakantieganger wil zijn huis veilig achterlaten. Deze tips helpen je om inbraak, brand- en waterschade te voorkomen.

Bekijk dé tips om je huis veilig achter te laten

Quiz: hoe veilig is jouw huis?

Quiz: hoe veilig is jouw huis?

Test in deze quiz je kennis over inbraak, brand- of waterschade. Doe meteen handige tips op om deze vormen van schade te voorkomen.

Inbraakpreventie: wat kunnen de buren doen?

Juist tijdens de vakantieperiode kunnen jij en je buren veel voor elkaar betekenen. Inbraakpreventie die slechts een bakkie koffie kost!

Checklist voor vertrek: 10 tips om woningschade te voorkomen

Checklist voor vertrek: 10 tips om woningschade te voorkomen

Bijna op vakantie? Loop deze handige checklist nog even na met 10 tips om inbraak, brand of lekkage in je huis te voorkomen!

Vakantie checklist voor vertrek

Vakantie checklist voor vertrek

'O nee hè, de planten! En heb ik de gaskraan nu wel of niet dichtgedraaid?' Met zulke gedachten zit je allesbehalve ontspannen in het vliegtuig. Daarom: 7x check - dubbel check - voor vertrek. 

Doen: je waardevolle spullen registreren

Uit recent ANWB onderzoek blijkt dat 60% van de respondenten geen serienummers noteert van zijn waardevolle spullen. En dat terwijl het je bij inbraak enorm veel gedoe scheelt als je het wél doet. 

Speciaal voor jou geselecteerd