Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld kan niet gebruikt worden i.v.m. copyright onbekend
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Zomer Vakantiedeals

15-daagse groepsrondreis Wild Zuid-Afrika

Wil je kennismaken met de ongerepte en wereldberoemde natuur en wildparken van Zuid-Afrika? Dan is deze reis een uitstekende keuze! We speuren naar de Big Five in verschillende natuurparken en overnachten letterlijk tussen de wilde dieren. Ook de Drakensbergen ontbreken niet.
  • ervaar township Soweto onder leiding van een lokale gids
  • beleef een gamedrive in Hluhluwe in open 4WD
  • overnacht op bijzondere locaties tussen het wild

Jouw reis

Natuurliefhebbers opgelet! Deze Zuid-Afrika rondreis is je op het lijf geschreven. 

We staan midden in de natuur, speuren naar wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving en ontmoeten de lokale bevolking. 

Zo logeren we aan de rand van het Kruger National Park en gaan op zoek naar de Big Five. Hoogtepunt van de reis is misschien wel de gamedrive per 4WD in Hluhluwe; met een beetje geluk komen we de zeldzame zwarte neushoorn tegen.

We nemen we je mee langs de Panoramaroute, met uitzichten om in te lijsten. In Swaziland verblijven we in Mlilwane Wildlife Sanctuary, een weelderig natuurreservaat waar vele soorten antilopen, zebra’s, nijlpaarden en struisvogels vrij rondlopen. 

In de indrukwekkende bergketen Drakensbergen genieten we van de ruige natuur in het Royal Natal National Park. 

We sluiten deze rondreis af met een rondleiding door de grootste township van Zuid-Afrika, Soweto. 

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen
We vliegen alleen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, met ANWB begint jouw vakantie al aan boord. Je hebt de keuze uit vele gegarandeerde vertrekdata en vliegt rechtstreeks met KLM.

Goede hotels en bijzondere lodges
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in goede hotels en bijzondere lodges, veelal midden in de natuur en op basis van logies en ontbijt. Zo overnachten we in de Hannah Lodge. Deze viersterrenlodge ligt in een privé wildreservaat en vanuit je chalet heb je een spectaculair uitzicht. Deze plek is ideaal voor het ontdekken van de Afrikaanse natuur.

Heel veel inclusief

Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden voor de belangrijkste bezienswaardigheden, een gamedrive per 4WD, een bezoek aan Soweto met een lokale gids en de stadstours op te nemen in de prijs zodat je tijdens de reis niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Deskundige reisleiders die het echte Zuid-Afrika kennen

Onder leiding van onze lokale Afrikaans-/Nederlandssprekende reisleider ga je op ontdekkingstocht. Zoals Carla bijvoorbeeld, die ons met haar Afrikaanse tongval op enthousiaste wijze van alles vertelt over haar land en over de wild- en vogelsoorten die we onderweg tegenkomen.

Groepsgrootte
Minimaal 10 / maximaal 36 deelnemers
Minimumleeftijd 12 jaar