Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alles voor je vakantie naar Panama

Alle informatie overzichtelijk bij elkaar, speciaal voor je vakantie naar Panama. Lees of je een visum nodig hebt en tips voor het huren van een auto. Duik in de hoogtepunten van het land, zoals de jungle trail Sendero de Quetzales, het Panamakanaal met de Miraflores-sluizen, de eilandengroep Bocas del Toro en het nevelwoud in de jungle van Boquete. Ga op reis en ontdek een bijzonder stukje Centraal-Amerika. Vind hier alle informatie en inspiratie over jouw vakantie naar Panama.

De mooiste bezienswaardigheden van Panama 
Kustlijnen aan de Caribische Zee en Grote Oceaan, een tropisch klimaat en overweldigende natuur.
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantie in Panama

Op vakantie in Panama ontdek je ongerepte natuurgebieden en paradijselijke stranden. Ook mag een kijkje bij het beroemde Panamakanaal niet ontbreken.

Reisvoorbereiding voor Panama

Op vakantie in Panama heb je geen visum nodig als je maximaal negentig dagen blijft. Mogelijk vraagt de douane wel om een doorreis- of retourticket, een hotelreservering of verblijfadres, een vaccinatiebewijs tegen gele koorts en een bewijs dat je minimaal 500 dollar aan contanten bezit. Verder wordt een DTP-vaccinatie aanbevolen. In Panama is een internationaal rijbewijs niet nodig.

Natuurschoon en verborgen eilanden

Een vakantie in Panama staat in het teken van een wonderschone natuur, zoals in nationaal park Coiba vol unieke diersoorten en outdoorparadijs Boquete. Wandelaars volgen hier het Quetzal Trail. Aan mooie stranden in Panama geen gebrek, zoals die bij Bocas del Toro of de archipel San Blas. In nationaal park Darien duik je op de grens met Colombia diep de jungle in. Ook zien: Panama-Stad en het Panamakanaal.

Reisaanbod voor Panama

Het reisaanbod in Panama is divers. Er zijn groepsreizen met tal van excursies, waarbij je alle hoogtepunten van Panama te zien krijgt. Ideaal voor een eerste kennismaking met dit nog onontdekte land. Ga je liever zelf op ontdekkingstocht in Panama? Kies dan voor een individuele rondreis met veel vrijheid, maar ook vooraf geregelde uitstapjes. Natuurliefhebbers hebben de mogelijkheid om naast Panama ook het kleurrijke Costa Rica te bezoeken.