FOX Verre Reizen gaat verder onder de merknaam ANWB

FOX Verre Reizen gaat verder onder de merknaam ANWB. We nemen afscheid van een merk, maar niet van de avontuurlijke en afwisselende vakanties buiten Europa. Het reisaanbod blijft hetzelfde.

Met de zekerheid van de ANWB

Boek je bij de ANWB, dan ben je verzekerd van een zorgeloze vakantie. Daar hoort ook zorgeloos boeken bij. Daarom bieden we je de zekerheid van gratis annuleren en krijg je bij ons gewoon je geld terug als je reis vanwege een negatief reisadvies niet door kan gaan. Ben je al ANWB-lid? Dan geniet je van extra voordeel tijdens je reis en in de ANWB-winkels. 

Heb je al een reis geboekt bij FOX?

Hierin verandert niets. Via de pagina anwb.nl/ga-met-ons-mee bekijk je je reeds geboekte reis in jouw persoonijke FOXBOX. Je kunt hier tot aan je vertrek al je boekingsinformatie en reisbescheiden inzien. Daarnaast vind je hier de meestgestelde vragen, vakantietips en inspiratie en bekijk je het reisaanbod. 

Pharos en ANWB Kampeerreizen

Pharos Reizen is eerder dit jaar al opgenomen in de merknaam ANWB. En binnenkort wordt ook het reisaanbod van ANWB Kampeerreizen op ANWB.nl geïntegreerd. 

Zie ook