Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

Groepsreis door Namibië: van safari's tot koloniale steden

Een groepsreis door Namibië is een gezellige manier om het veelzijdige landschap van dit land te verkennen. Het ene moment struin je door een prachtige woestijn, terwijl je het volgende moment leeuwen spot in de graslanden. Bezoek tijdens je rondreis ook de steden van Namibië, waar koloniale invloeden nog altijd merkbaar zijn.

Bekijk hier alle reizen naar Namibië

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Namibië

De mooiste bezienswaardigheden van Namibië

Rijd met een 4WD door de woestijn, ga op zoek naar wild in Etosha National Park en ervaar de diepte van de Fish River Canyon.
Alles voor je vakantie naar Namibië

Alles voor je vakantie naar Namibië

We helpen je graag op weg met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke en onbezorgde vakantie naar Namibië.

Welk type reis zoek je?

Speciaal voor jou geselecteerd

ANWB Creditcard
vanaf16.-per jaar

ANWB Creditcard

Nu goed voorbereiden, om straks weer heerlijk op vakantie te gaan. Vergeet niet op tijd de ANWB Creditcard aan te vragen.
Shop alles voor je vakantie
Shop nu

Shop alles voor je vakantie

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.
ANWB Reisverzekering
Nu15%korting

ANWB Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering van de ANWB kun je erop vertrouwen dat alles écht goed geregeld is.
Pechhulp in het buitenland
vanaf7,95per maand

Pechhulp in het buitenland

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Het veelzijdige natuurlandschap

Verken tijdens je groepsreis de natuur van Namibië en ontdek hoe veelzijdig het landschap hier is. Het land dankt zijn naam aan de Namibwoestijn, waar grote zandvlaktes en rode duinen het landschap vormen. Verken deze woestijn tijdens een kamelenrit of uitdagende wandeling. Ook de Fish River Canyon is een prachtige bezienswaardigheid. Het is de op één na langste kloof ter wereld, met een lengte van 160 kilometer lang. Wandel langs de kloof om van het uitzicht te genieten of klim met een gids naar beneden.

Op verkenning tijdens een safari

De veelzijdige natuur in Namibië maakt het land meteen de uitgelezen plek voor een safari. Stap in een jeep tijdens je groepsreis door Namibië en rijd door nationaal park Etosha. Dit is het bekendste safaripark van het land, met in de droge maanden kleine plassen water waar talloze diersoorten bij elkaar komen om te drinken. Bewonder grote kuddes olifanten of zie hoe leeuwen in de verte rondsluipen.

De steden van Namibië

Verlaat de natuur tijdens een groepsreis door Namibië en maak een tussenstop bij de steden van het land. Bezoek bijvoorbeeld het nationaal museum in een fort in hoofdstad Windhoek. Ook de monumentale kerk uit de 20e eeuw is een mooie trekpleister in de stad. In Swakopmund geniet je niet alleen van een ligging aan de kust, maar zie je ook de invloed van de Duitse kolonialisten in Namibië. De gebouwen in deze stad kennen namelijk vaak een Duitse bouwstijl.