Naar artikel

Alles voor je vakantie naar Namibië

Start hier met de reisvoorbereiding voor je vakantie naar Namibië. Lees meer over welke reisdocumenten je nodig hebt en de praktische info ter plaatse. Ontdek wat je kunt zien en doen: in Etosha National Park spot je onder andere neushoorns, luipaarden en giraffen. Langs de kust van Skeleton Coast Park bezichtig je 100 jaar oude scheepswrakken en hiken doe je in de bergen van Spitzkoppe. Ga voor een singlereis of groepsrondreis langs de hoogtepunten. Hier vind je alles voor jouw vakantie naar Namibië.

*Actievoorwaarden

De mooiste bezienswaardigheden van Namibië 

Rijd met een 4WD door de woestijn, ga op zoek naar wild in Etosha National Park en ervaar de diepte van de Fish River Canyon.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Het hele jaar door goed verzekerd met de ANWB Reisverzekering. 24/7 hulp en 5% korting voor leden.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantie in Namibië

In Namibië vind je de Namibwoestijn, een van de oudste woestijnen wereldwijd. Bezoek tijdens een vakantie in Namibië de wereldberoemde Fish River Canyon, de hoge zandduinen van Etosha en de Sossusvlei en de roze Kalahariwoestijn.

Zorg voor een goede reis naar Namibië

Ga je zelf de weg op tijdens je vakantie in Namibië? Houd er dan rekening mee dat je links rijdt en rechts inhaalt. Bovendien mag je in nationale parken niet buiten de aangegeven route rijden. In het steppe- en woestijngebied bevindt zich een beperkt netwerk aan verharde wegen. De wegen tussen de hoofdstad, de andere grote steden en de grens met de buurlanden zijn het best begaanbaar. Een groot deel van het land kan alleen met een terreinvoertuig met vierwielaandrijving bezocht worden.

Vakantie naar Namibië: tips en bezienswaardigheden

Voor natuurliefhebbers is een reis naar Namibië een waar paradijs. Bezoek bijvoorbeeld het nationale park Etosha, het grootste wildpark van Namibië. In dit park van circa 20.000 vierkante kilometer spot je olifanten, leeuwen en giraffen. Reis vervolgens naar de Fish River Canyon. Deze indrukwekkende kloof van 160 kilometer lang is duizelingwekkend diep: maar liefst 550 meter.

Bekijk het reisaanbod naar Namibië

Kun je niet wachten om een reis naar Namibië te maken? Kies bijvoorbeeld voor een groepsrondreis, single rondreis of individuele rondreis met een huurauto door dit boeiende land.