Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantiehuis via Interhome

Je eigen vakantiehuis in Luxemburg. Natuurlijk met ANWB-ledenvoordeel.

Bekijk het aanbod 

Genieten van natuurschoon en kastelen vanuit een vakantiehuis in Luxemburg

Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Luxemburg komen natuurschoon en historisch erfgoed samen. Dat zorgt voor een veelzijdige vakantie in een van de kleinste landen van Europa. Omdat het oppervlak beperkt is, verken je Luxemburg uitgebreid.

Vakantiehuizen met voordeel bij Interhome

Boek een vakantiehuis bij Interhome en profiteer van ANWB-ledenvoordeel. Bij Interhome heb je ruime keuze uit 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Je ontvangt bij je boeking een ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- en een cadeaubon voor een eco-fotoboek ter waarde van €37,99.

Op zoek naar wat anders?

Autovakantie in Luxemburg 
Van een sprookjesachtig heuvel- en boslandschap tot historische steden, tijdens je autovakantie in Luxemburg kijk je je ogen uit.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Vakantiehuis Luxemburg: Ontdek de Luxemburgse Ardennen

Op vakantie in een vakantiehuis in Luxemburg ontdek je uiteenlopende landschappen. In het noorden, aan de grens met België, ligt het Luxemburgse deel van de Ardennen, inclusief het hoogste punt van het land, de Kneiff van 559 meter. Hier kun je uitstekend mountainbiken. In het oosten, tegen de grens met Duitsland, ligt het schilderachtige Müllerthal. Dit natuurgebied kenmerkt zich door met mos begroeide rotsen en merkwaardige formaties van kalksteen, zandsteen en dolomiet. Een van de bekendste wandelroutes is de Müllerthal Trail van 112 kilometer. In het zuidoosten van Luxemburg ligt de Moezelvallei. Een romantisch decor van licht glooiende heuvels vol wijnranken. Met de auto of fiets volg je hier de Route du Vin van 42 kilometer.

Kastelentocht vlak bij vakantiehuis Luxemburg

Liefhebbers die natuur en cultuur willen combineren, volgen de nationale wandelroute Vallei van de Zeven Kastelen in het dal van de westelijke streek Eisch. Deze kastelentocht van 37 kilometer neemt je mee langs zeven fraaie kastelen uit de 13e tot 17e eeuw. Het 17e-eeuwse Kasteel Ansembourg heeft een enorm landgoed met fruitbomen, rijkelijk versierde fonteinen en sculpturen van uiteenlopende mythologische wezens. Een van de beroemdste kastelen die je op vakantie in Luxemburg kunt bezoeken, is die in Vianden. De feodale, romaans-gotische burcht staat op een heuvel met uitzicht over de Ourvallei. Binnen neem je een kijkje in de ridderzaal. In Luxemburg-Stad valt de 150 meter lange Adolfsbrug op die aan het begin van de 20e eeuw is gebouwd. Verder behoren de ondergrondse kazematten met een lengte van 23 kilometer tot de belangrijkste bezienswaardigheden in de hoofdstad.