Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Thuisbioscoop

Laat je inspireren door de diverse reisfilms

Wil je wegdromen bij herinneringen van een reis die je gemaakt hebt of inspiratie voor het uitstippelen van je volgende reis? Of je nu concreet op zoek bent naar een bestemming of je openstaat voor nieuwe plekken, in de ANWB Thuisbioscoop waan je jezelf op reis.

Kies in de playlist de film die je wilt bekijken. En vergeet de popcorn niet.
Fijne reis!

Onze nieuwste reisfilms

ANWB Reisfilm Ierland 
In deze film reizen we af naar Ierland en rijden we de Wild Atlantic Way, bewonderen we de Cliffs of Moher en bezoeken we de stad Dublin. Ierland blijft verrassen, hoe vaak je het eiland ook bezoekt.
ANWB Reisfilm Jordanië 
In deze film reizen we af langs de zoute Dode Zee en de historische stad Petra tot de indrukwekkende woestijn van Wadi Rum. Jordanië is rijk aan prachtige natuur en heeft een bijzondere geschiedenis. Het is een land dat verwachtingen overtreft.

Playlist ANWB Thuisbioscoop - Afrika

ANWB Reisfilm Botswana 
In deze film reizen we af naar een topbestemming qua natuur: Botswana. We gaan op safari in de waterrijke Okavango Delta, logeren tussen de olifanten en bezoeken buurland Zimbabwe.
ANWB Reisfilm Zuid-Afrika 
In deze film nemen we je mee naar de zuidpunt van Afrika: het wonderschone Zuid-Afrika. Reis mee naar wereldstad Kaapstad, ga op zoek naar de Big Five en maak kennis met de kleurrijke bevolking.
ANWB Reisfilm Namibië 
In deze film reizen we naar het dunstbevolkte land van Afrika, Namibië. Beklim Duin 45 bij het beroemde Sossusvlei, ga mee de woestijn in en ga mee op gamedrive in Etosha.

Playlist ANWB Thuisbioscoop - Azië

ANWB Reisfilm Thailand 
In deze film nemen we je mee naar Thailand. Fiets mee door Bangkok, vaar naar tropische eilandjes, ontdek boeddhistische tempels en verwonder je over de natuur in Khao Sok.
ANWB Reisfilm China 
In deze film reizen we af naar China. Uiteraard brengen we een bezoek aan de Grote Muur en het Terracotta Leger, maar ook de minder bekende Yellow Mountains en maken een leuke fietstocht.
ANWB Reisfilm Indonesië 
In deze film nemen we je mee naar Indonesië. Door de verschillende eilanden, met elk hun eigen culturen, is dit een ontzettend divers land. Onderweg merk je dat Indonesië je echt zal verrassen!
ANWB Reisfilm India 
In deze film nemen we je mee naar het land van de maharadja's, India. Maak kennis met de kleurrijke bevolking, bezoek imposante forten en raak overweldigd door de heilige Ganges in Varanasi.
ANWB Reisfilm Vietnam 
In deze film nemen we je mee naar Vietnam. Reis mee naar het sfeervolle Hoi An, maak kennis met de kleurrijke bevolking van Sapa en ontdek de indrukwekkende geschiedenis.
ANWB Reisfilm Tibet 
In deze film nemen we je mee naar het dak van de wereld, Tibet. We bezoeken het Potala paleis in Lhasa, verwonderen ons bij het Yamdrokmeer en zien kleurrijke gebedsvlaggetjes wapperen in de wind.
ANWB Reisfilm Sri Lanka 
In deze film nemen we je mee naar de parel van de Indische Oceaan: Sri Lanka. Reis mee langs de culturele hoogtepunten, ga mee op jeepsafari, maak kennis met de bevolking en sluit af aan het strand.
ANWB Reisfilm Cambodja 
We nemen je mee naar Cambodja. We bewonderen het leven op het Tonle Sap meer, bezoeken de indrukwekkende Killing Fields in Phnom Penh en maken kennis met de bewoners op het platteland.
ANWB Reisfilm Maleisië 
In deze film reizen we af naar Maleisië. Van reusachtige wolkenkrabbers, naar wilde dieren en traditionele stammen in de jungle. Proef smaken uit heel Azië bij de vele streetfood-kraampjes.
ANWB Reisfilm Jordanië 
In deze film reizen we af langs de zoute Dode Zee en de historische stad Petra tot de indrukwekkende woestijn van Wadi Rum. Jordanië is rijk aan prachtige natuur en heeft een bijzondere geschiedenis. Het is een land dat verwachtingen overtreft.
ANWB Reisfilm Nepal 
In deze film reizen we naar het geboorteland van Boeddha, Nepal. We gaan op safari in Chitwan, waar we op zoek gaan naar nijlpaarden en krokodillen, en varen over het Pokhara meer.

Playlist ANWB Thuisbioscoop - Europa

ANWB Reisfilm Zweden 
Reis met ons mee naar het veelzijdige Zweden. Het land van culturele steden, talloze bossen en meren, een duurzame eetcultuur en design. Spot de bekende rode huisjes en geniet van de absolute stilte in de nationale parken.
ANWB Reisfilm Denemarken 
In deze film nemen we je mee naar Denemarken. Laat je overweldigen door het natuurschoon, zoals de witte krijtrotsen van het eiland Møn, proef heerlijke Deense specialiteiten en waan je in vervlogen tijden in het land van de Vikingen.
ANWB Reisfilm Ierland 
In deze film reizen we af naar Ierland en rijden we de Wild Atlantic Way, bewonderen we de Cliffs of Moher en bezoeken we de stad Dublin. Ierland blijft verrassen, hoe vaak je het eiland ook bezoekt.

Playlist ANWB Thuisbioscoop - Noord-Amerika

ANWB Reisfilm Costa Rica 
In deze film nemen we je mee de natuur in van Costa Rica. Spot de vele dieren in de jungle en geniet van een prachtige rondreis. Pura Vida!
ANWB Reisfilm Canada 
In deze film reizen we af naar Canada. Ontdek samen met ons de meest indrukwekkende natuurwonderen: magische meren, imposante gletsjers en verbluffende watervallen.
ANWB Reisfilm Cuba 
Cuba spreekt veel reizigers tot de verbeelding. Een mengsel van historie en swingende mensen op straat. De oude oldtimers die je veel in het verkeer ziet en de salsamuziek die je overal hoort.

Playlist ANWB Thuisbioscoop - Zuid-Amerika

ANWB Reisfilm Peru 
In deze film nemen we je mee naar Peru. Reis naar het oude Incarijk, ga op buggytocht door de zandduinen, maak kennis met de bewoners van de rieteilanden en een bezoek aan de Amazone.

Laat je inspireren op onze evenementen

Reis evenementen 
Ontdek het wereldwijde reisaanbod van ANWB tijdens een van onze evenementen, waarbij onze reisspecialisten je graag adviseren en voorzien van leuke weetjes, praktische informatie én handige tips.
Beurzen en evenementen 
Ontdek de tofste beurzen en evenementen van het moment. Mét ledenvoordeel!

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Nu€10,-korting
Huur een auto met ledenvoordeel 

In het buitenland een auto huren? Dat kan via de ANWB met ledenvoordeel bij Sunny Cars.