Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantiehuis via Interhome

Je eigen vakantiehuis in Bretagne. Natuurlijk met ANWB-ledenvoordeel.

Bekijk het aanbod 

Genieten van ruige natuur vanuit een vakantiehuis in Bretagne

Liefhebbers van ongerepte natuurgebieden boeken een vakantiehuis in Bretagne. De regio staat bekend om zijn ruige kusten, zoals de Roze Granietkust en de Smaragdkust met de Cap Fréhel. Historisch erfgoed ontdek je in steden als Rennes, Dinan en Saint-Malo en bij de eigenzinnige menhirs van Carnac.

Vakantiehuizen met voordeel bij Interhome

Boek een vakantiehuis bij Interhome en profiteer van ANWB-ledenvoordeel. Bij Interhome heb je ruime keuze uit 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Je ontvangt bij je boeking een ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- en een cadeaubon voor een eco-fotoboek ter waarde van €37,99.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Bretagne 
Breng een bezoek aan het vogelreservaat op Cap Frehel, slenter langs de werkplaatsen van de ambachtslieden aan de Rue du Jerzual in Dinan en verwonder je over de rijen menhirs bij Carnac.
Autovakantie in Bretagne 
Ga op autovakantie in Bretagne en maak wandelingen langs reusachtige menhirs, historische kastelen en onontdekte bossen.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Al gepakt voor je vakantie? 

Shop hier alles voor je vakantie naar Frankrijk en vertrek goed voorbereid van huis! Zo vergeet je niets.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Je vakantie plan je niet met de Franse slag. Vraag daarom op tijd je ANWB Creditcard aan voor al je vakantie uitspattingen!

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Fotogenieke kliffen en kapen

Wandelaars maken in de omgeving van een vakantiehuis in Bretagne fraaie wandelingen. Beroemd is het Douanepad aan de Roze Granietkust, met een totale lengte van zo'n 2000 kilometer. In de 18e eeuw wisten douaniers hier smokkelaars te onderscheppen. Wellicht de mooiste kaap van Frankrijk ligt aan de Smaragdkust. Cap Fréhel is een 70 meter hoge rotspartij die wordt gebruikt als vogelreservaat. Grote kans dat je er zilvermeeuwen en kuifaalscholvers spot. Het mooiste uitzicht wacht boven op de 32 meter hoge vuurtoren uit 1950. Vlak bij Cap Fréhel ligt het 14e-eeuwse Fort La Latte. Het fort, inclusief ophaalbruggen, uitkijktoren en een kerker is gebouwd op de punt van een rotspartij die uitloopt in zee.

Culturele uitstapjes vlak bij vakantiehuis Bretagne

Een vakantiehuis in Bretagne is een fijn startpunt voor culturele uitstapjes. Een bijzondere attractie zijn de menhirs bij de kustplaats Carnac. De ruim drieduizend neolithische stenen staan opgesteld in drie groepen van totaal 34 rijen, van elk ongeveer een kilometer lang. Een minder bekende bezienswaardigheid uit de prehistorie is de Cairn de Barnénez aan de baai van Morlaix. Dit grafmonument is vermoedelijk gebouwd tussen 4500 en 3500 voor Christus. Bretagne is verder rijk aan mooie steden. Hoofdstad Rennes en Dinan vallen op door hun middeleeuwse centrum met gekleurde vakwerkhuizen. Saint Malo ligt op een schiereiland waar de rivier Rance uitmondt in zee. In de 16e en 17e eeuw was Saint Malo een belangrijke piratenstad in Frankrijk. Tijdens een wandeling over de stadswallen geniet je van een prachtig uitzicht.