Naar artikel

Alles voor je vakantie naar de Faeröer eilanden

Alle informatie overzichtelijk bij elkaar, speciaal voor je vakantie naar Faeröer. Lees of je een visum nodig hebt en wat de beste reistijd is. Ontdek de mooiste bezienswaardigheden, zoals de Múlafossur-waterval op het eiland Vagar en spot papegaaiduikers op Mykines. Bewonder de optische illusie van het Sørvágsvatn-meer: het lijkt of het meer boven de zee zweeft. Boek een cruise naar IJsland en bezoek meteen de Faeröer eilanden. Vind hier alle informatie en inspiratie voor jouw vakantie naar Faeröer.

De mooiste bezienswaardigheden van de Faeröer eilanden

Eilanden waar dubbel zoveel schapen leven als mensen. Waar gekleurde dorpjes verborgen liggen in groene valleien en legendes tot leven komen.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar

ANWB Creditcard

Nu goed voorbereiden, om straks weer heerlijk op vakantie te gaan. Vergeet niet op tijd de ANWB Creditcard aan te vragen.
Shop nu

Shop alles voor je reisvoorbereiding

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in de één van onze winkels of in de webwinkel.
Nu15%korting

ANWB reisverzekering

Vertrouw op de beste hulp tijdens je vakantie. Als er onverwachts iets gebeurt, staat onze Alarmcentrale dag en nacht voor je klaar.
vanaf7,95per maand

Pechhulp in het buitenland

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.