Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantiehuis via Interhome

Je eigen vakantiehuis in Engeland. Natuurlijk met ANWB-ledenvoordeel.

Bekijk het aanbod 

Beleef een veelzijdige vakantie vanuit een vakantiehuis in Engeland

Aan de overkant van de Noordzee ligt je vakantiehuis in Engeland. Hier zijn er oneindig veel mogelijkheden om tot rust te komen en tegelijkertijd bijzondere ervaringen op te doen. Bezoek bijvoorbeeld metropool Londen, dompel je onder in het nachtleven van Brighton, waai uit bij de krijtrotsen van Dover of bekijk het indrukwekkende Stonehenge.

Vakantiehuizen met voordeel bij Interhome

Boek een vakantiehuis bij Interhome en profiteer van ANWB-ledenvoordeel. Bij Interhome heb je ruime keuze uit 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Je ontvangt bij je boeking een ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- en een cadeaubon voor een eco-fotoboek ter waarde van €37,99.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Legendarische en muzikale steden

Fantaserend over een vakantiehuis in Engeland dwalen je gedachten misschien af richting Londen: het paleis van de beroemde koninklijke familie (Buckingham Palace), het beeldbepalende reuzenrad London Eye, het gezellige Camden Market en de Tower Bridge met daarnaast de Big Ben. Londen al gezien? Boek een Beatles-tour in Liverpool, ga een nacht uit in Newcastle of dwaal door het stadion van Manchester City of United. Aan zee vind je het überhippe Brighton alsook het eigenzinnige Bristol met zijn invloedrijke muziekscene. Sowieso vormt de combinatie muziek-voetbal een tweede natuur in dit land. Waar je vakantiehuis in Engeland ook staat, er is er altijd een pub in de buurt om daarover in gesprek te raken.

Glooiende landschappen en een vleug mysterie

Van de indrukwekkende krijtrotsen bij Dover tot het wonderlijke Stonehenge in het graafschap Wiltshire, ook buiten de steden is het bijzonder goed toeven. Een mystiek tafereel is de Long Man of Wilmington, een 69 meter hoge, onverklaarbare tekening op een heuvel. Rijd door de Cotswolds, een knalgroen en glooiend landschap dat enigszins aan Toscane doet denken. Bezoek hier boerendorpen en studentensteden als Oxford en Cambridge. Wandelend of fietsend vanuit je vakantiehuis in Engeland op het platteland herken je de decors uit menig detectiveserie: de uitgestrekte velden, prachtige rivieren zoals de Avon, de typerend witte huisjes met donkerbruine balken en de muurtjes langs de weg. Als het woord 'pittoresk' ergens is ontstaan, dan is het wel hier.