Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantiehuis via Interhome

Je eigen vakantiehuis in de Moezel. Natuurlijk met ANWB-ledenvoordeel.

Bekijk het aanbod 

Zo veel moois, zo dichtbij: een vakantiehuis in de Moezel

Vanuit je vakantiehuis in de Moezel ontdek je prachtige natuur, heerlijke wijnen en interessante steden, net over de grens. Dit gebied, pakweg gelegen tussen Trier en Koblenz, kenmerkt zich door glooiende heuvels, wijngaarden, kastelen en vooral heel veel rust en ruimte.

Vakantiehuizen met voordeel bij Interhome

Boek een vakantiehuis bij Interhome en profiteer van ANWB-ledenvoordeel. Bij Interhome heb je ruime keuze uit 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Je ontvangt bij je boeking een ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- en een cadeaubon voor een eco-fotoboek ter waarde van €37,99.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden aan de Duitse Moezel 
Wandel van luchtkuuroord Brodenbach naar het Ehrenburg-kasteel. Laat je vervoeren over de Moezel met een rondvaart vanuit Cochem. En beklim de Bremmer Calmont om vervolgens van een welverdiend Riesling-wijntje te genieten.
Campings in Duitsland 

Ben je gek op kamperen? Hier vind je het aanbod van de leukste campings in Duitsland. Welke kies jij?

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Al gepakt voor je vakantie? 

Shop hier alles voor je vakantie naar Duitsland en vertrek goed voorbereid van huis! Zo vergeet je niets.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Nu regelen, straks goed voorbereid op vakantie. Vraag daarom op tijd je ANWB Creditcard aan en jetzt geht los!

Bestel je milieusticker Duitsland 

Regel het veilig en vertrouwd bij onze partner TÜV Nederland én profiteer van korting.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Wijn, wijn en nog eens wijn

De Moezelstreek is een bekende wijnregio, waar de wijngaarden beeldbepalend zijn in het heuvelachtige landschap. Wil je de frisse riesling of een andere soort proeven, dan open je gezellig een fles in je vakantiehuis in de Moezel of bezoek je een proeverij bij een boer of het Wijnmuseum in Bernkastel-Kues. De oudste wijnstad van Duitsland is Neumagen-Dhron, een plek waar de Romeinen hun sporen hebben nagelaten. Maak hier bijvoorbeeld een boottocht in een replica van een Romeins wijnschip. In de Moezel vind je ook vele kastelen, zoals Burcht Eltz in Wierschem, Burcht Landshut in Bernkastel of de Rijksburcht in Cochem. Na deze sprookjesachtige ambiance is het tijd om de adrenaline weer even te laten stromen, bijvoorbeeld met een gang over de brug Geierlay bij Mörsdorf, die 100 meter boven het Mörsdorfer Bachtal hangt.

Verrassend Trier vanuit je vakantiehuis aan de Moezel

Wanneer je verblijft in een vakantiehuis in de Moezel staat een interessante stad bezoeken waarschijnlijk ook op je verlanglijstje. Zet koers naar de oudste stad van Duitsland: Trier. Een plaatje van een locatie, waar je ouderwets winkelt in de gezellige straten en ondertussen de belangrijkste bezienswaardigheden te zien krijgt. Bekijk de Romeinse Porta Nigra (stadspoort) en het amfitheater, het geboortehuis van Karl Marx en de vele kerken en abdijen die hier in de loop der eeuwen gesticht zijn. Een andere aanrader is Koblenz met zijn indrukwekkende stadsmuren, de gekleurde gevels van de Altstadt en allerlei musea. Zo veel moois, zo dichtbij, je maakt het mee vanuit je vakantiehuis in de Moezel.