Rondreis Brazilië

Het grootste land van Zuid-Amerika en beslaat 47% van het Zuid-Amerikaanse continent. De bekende grootste rivier van de wereld, de Amazone, loopt voor een groot gedeelte door dit land. De hoofdstad van dit kolossale land is Brasilia, wat wellicht anders is dan je had gedacht. Naast Brasilia zijn São Paulo, Rio de Janeiro en Salvador de grootste steden van Brazilië. Tijdens een rondreis door dit prachtige land zijn deze plekken absoluut het bezoeken waard. En nog veel meer plekken, en die vind je hier!

Een rondreis door Brazilië maken

Maak een rondreis door Brazilië en ontdek de verschillende gezichten van dit indrukwekkende land. Het land van de watervallen, de imposante steden, de vriendelijke bevolking en natuurlijk carnaval.

Rondreizen Brazilië: Ontdek de verschillende gezichten

Brazilië staat voor eindeloos regenwoud, wereldsteden en de mooiste watervallen. Zeker de bijzondere flora en fauna die je hier tegenkomt zullen je altijd bijblijven. Kleurrijke planten en dieren die je overal tegenkomt. Deze ervaringen maken een rondreis door Brazilië erg bijzonder.

Lees meer over een rondreis Brazilië

Bezienswaardigheden Brazilië

Bezienswaardigheden Brazilië

In Brazilië vind je veel hoogtepunten. Benieuwd welke bezienswaardigheden je tijdens je rondreis niet mag missen? Je vindt ze hier!

Rondreizen naar Brazilië van FOX

Rondreizen naar Brazilië van FOX

Brengt je comfortabel naar het hart van jouw ultieme droombestemming ver weg.