Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alles voor je vakantie naar Brazilië

Bereid je vakantie naar Brazilië goed voor en lees meer over de benodigde reisdocumenten en welke douaneregels er gelden. Verwonder je over het aanbod van het grootste land van Zuid-Amerika: de Iguaçu-watervallen op het drielandenpunt, wereldstad Rio de Janeiro, de Amazone met bijzondere flora en fauna en de stranden Copacabana en Ipanema. Boek een meerdaagse groepsreis of singlereis langs de hoogtepunten in combinatie met Argentinië. Hier vind je alles voor jouw vakantie naar Brazilië.

De 11 mooiste bezienswaardigheden van Brazilië 
Het land van het wereldberoemde strand de Copacobana en de ongerepte Pantanal-moerassen. Maak ook kennis met de Europees-Afrikaanse cultuur tijdens het feestelijke carnaval en in koloniale steden.
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantie in Brazilië

Zinderend carnaval, spectaculaire watervallen en wereldberoemde steden: tijdens een vakantie in Brazilië beleef je het allemaal. Ervaar dit veelzijdige land op jouw manier en ga voorbereid op pad.

Voorbereiding voor je vakantie in Brazilië

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op je vakantie in Brazilië, bijvoorbeeld door je vooraf te laten inenten met het DTP-vaccin. Dit is niet verplicht, maar wordt wel sterk aanbevolen. Vergeet niet om alvast wat euro's in te wisselen voor Braziliaanse real, zodat je altijd geld bij de hand hebt. Ga je een auto huren? Houd rekening met veel onverharde wegen.

Ontdek de hoogtepunten van Brazilië

Tijdens je vakantie ontdek je de vele highlights van Brazilië, van het wereldberoemde beeld Christus de Verlosser dat over de stad Rio de Janeiro uitkijkt tot het zonovergoten strand Copacabana. Ga het binnenland in om nationaal park Iguaçu te bezoeken, waar bijna driehonderd watervallen op je wachten. Feest tijdens het jaarlijkse carnaval mee met de wild uitgedoste lokale bevolking.

Verschillende reizen naar Brazilië

Vul je vakantie naar Brazilië op jouw manier in, van een rustige wandelvakantie door de natuur tot een bruisende stedentrip naar Rio de Janeiro. Blijf je liever niet op één plek? Boek dan een rondreis door Brazilië om zowel de steden als de natuur van het land te verkennen.