Naar artikel

Inzamelpunten ANWB Kinderfietsenplan

Je kunt je gebruikte fiets voor het Kinderfietsenplan inleveren bij een van onze fietsinzamelpunten. Klik op de kaart om te zien waar een inzamelpunt zit bij jou in de buurt. Dit kan een fietsenzaak, een werkplaats of een Kringlooporganisatie zijn, maar ook een particulier adres. De inzamelpunten zijn te herkennen aan een deursticker met de tekst: “Trotse partner van het ANWB Kinderfietsenplan.”

Let op
Wil je helpen en kun je je fiets zelf wegbrengen? Onze inzamelpunten kunnen vanwege de coronamaatregelen aangepaste openingstijden hebben of gesloten zijn. Neem van te voren even contact op om er zeker van te zijn dat je je fiets kunt brengen.

Ophalen van Fietsen

Zit er geen inzamelpunt bij jou in de buurt of lukt het je niet om er naartoe te gaan? Dan kunnen we je fiets ook komen ophalen. Dat gebeurt door vrijwilligers. Nadat je je fiets hebt aangemeld, ontvang je van ons een e-mail zodat je zeker weet dat je aanmelding bij ons is aangekomen. Je fiets wordt na de vakantie, richting het najaar, opgehaald en we hopen dat je je fiets tot die tijd kunt bewaren voor ons. Onze vrijwilliger die de fiets komt ophalen, neemt van te voren contact met je op.