Nieuwsoverzicht

Zoeken

12 nieuwsberichten

 1. De e-bike en speed e-bike van het jaar 2020 zijn bekend!

  28 februari 2020

  De verkiezing E-bike en Speed e-bike van het Jaar is een jaarlijkse traditie. Dit jaar werd er een record aantal e-bikes ingestuurd. Welke modellen gingen er met de hoofdprijs aan de haal?

 2. Autosalon van Genève afgelast om coronavirus

  28 februari 2020

  Zojuist is bekend gemaakt dat de Autosalon van Genève, die op 5 maart van start zou gaan, is afgeblazen vanwege het coronavirus.

 3. Populariteit elektrische fiets blijft toenemen

  28 februari 2020

  De populariteit van de elektrische fiets is vorig jaar verder toegenomen. Er werden 420.000 van deze tweewielers. Elektrische fietsen zijn nu al goed voor ruim twee derde van de totale omzet van de fietsenbranche.

 4. Citroën komt met elektrische auto van € 7.000

  27 februari 2020

  Citroën komt met een mobiliteitsoplossing voor stedelijk verkeer. De Ami is een volledig elektrische tweezitter die je kunt kopen, leasen óf huren. Er zit echter wel een addertje onder het gras.

 5. Helft ANWB-leden met e-bike heeft problemen met accu

  27 februari 2020

  Ongeveer de helft van de ANWB-leden met een e-bike ervaart problemen met de accu van de e-bike. Het snel leegraken of het uitvallen van de fietsaccu zijn de meest genoemde klachten.

 6. Partnership als basis voor innovatie

  17 februari 2020

  KPN en de ANWB hebben elkaar gevonden op het vlak van innovatie. Wat ooit begon als een algemene verkenning is in de loop der tijd uitgegroeid in een hechte samenwerking.  

 7. Kwart meer ongevallen op de wintersport

  16 februari 2020

  De ANWB Alarmcentrale heeft dit jaar tot nu toe ongeveer een kwart meer ongevallen op de wintersport geregistreerd. De stijging is verrassend omdat de wintersportuittocht in Nederland net is begonnen.

 8. Bijzonder fotomoment traumahelikopter

  11 februari 2020

  De 100.000ste MMT helikopteroproep sinds de start van de traumazorg door de lucht was dinsdag 11 februari een feit.

 9. Zorgeloos en veilig rijden in de winter | ANWB Zakelijk

  11 februari 2020

  De winter komt er weer aan en dat betekent dat de omstandigheden voor je auto door lage temperaturen, gladheid en sneeuw een stuk zwaarder zijn.

 10. Zorgeloos en veilig rijden in de winter | ANWB Zakelijk

  10 februari 2020

  De winter komt er weer aan en dat betekent dat de omstandigheden voor je auto door lage temperaturen, gladheid en sneeuw een stuk zwaarder zijn.