Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

“Handig dat je de ANWB altijd kunt bellen als je een hulplijn nodig hebt.”

Je krijgt altijd en overal advies bij nood

Als lid van de ANWB kun je altijd en overal rekenen op hulp. Niet alleen bij pech als je Wegenwacht Service hebt. Je kunt onze Alarmcentrale dag en nacht bellen als je in nood bent. Ze denken mee en geven praktische tips. En als je gewond bent bij een verkeersongeval krijg je via ANWB letselhulp gratis juridische hulp. ANWB helpt Nederland goed op weg.

Advies bij nood voor alle leden

Uiteraard bel je bij acute nood 112 of het lokale noodnummer. Maar ben je na een diefstal, ongeval of ramp in het buitenland in paniek of weet je niet wat je moet doen. Wij denken met je mee en wijzen je de weg. ANWB heeft de informatie, praktische tips en telefoonnummers paraat waar je in nood niet direct aan denkt.

Gratis juridische hulp na een ongeval 

De ANWB helpt bij vragen over een verkeersongeluk en de afhandeling ervan. Laat ons weten wat er is gebeurd en je hoort of wij je kunnen helpen.

ANWB biedt nog meer hulp bij nood

Heb je ook een reisverzekering bij ons?

Ook dan vertrouw je op de deskundige hulp van de Alarmcentrale: van vervoer tot het verzorgen van medische begeleiding tijdens de terugreis.

Heb je een reis of camping bij ons geboekt?

In geval van een camaliteit zorgen we altijd dat je veilig thuis komt.

Heb je Wegenwacht Service en pechhulp?

Naast pechhulp in Nederland ontvang je ook hulp in je woonplaats of in het buitenland als je voor dit pakket hebt gekozen.

Heb je een autoverzekering bij ons en heb je schade?

Heb je een Beperkt of Volledig Casco-dekking en gaat het om een verzekerde schade? Dan helpen we jou ter plekke. Bijvoorbeeld met het invullen van het schadeformulier en kleine noodreparaties.

Heb je een ANWB Visa Gold of Silver creditcard?

Bij verlies of diefstal van je creditcard in het buitenland kun je via Visa kosteloos contant noodgeld aanvragen.

Zo gaan onze leden goed op weg

“Handig dat je de ANWB altijd kunt bellen als je een hulplijn nodig hebt.”

Gerold in Barcelona. Portemonnee en al mijn passen weg. Mijn telefoon had ik gelukkig nog wel. Ik wist het even niet meer en belde de ANWB. Advies was passen blokkeren en volgende dag aangifte doen. Ook kreeg ik advies hoe ik via mijn gestolen ANWB creditcard aan geld kon komen. Handig dat je de ANWB altijd kunt bellen als je een hulplijn nodig hebt.

"De schade aan de auto was zo opgelost maar ik kon een lange tijd niet werken. Met hulp van ANWB kreeg ik een schadevergoeding."

In 2018 werd ik aangereden. Auto in de kreukels en ik zelf ook. De schade aan de auto was zo opgelost maar ik kon een lange tijd niet werken. Ik was radeloos. Toen las ik dat de ANWB aan leden gratis juridisch advies geeft bij letselschade. Lang verhaal kort, de ANWB heeft gezorgd dat ik een schadevergoeding kreeg.

Omdat je lid bent….

  • Krijg je dag en nacht advies bij nood

  • Krijg je antwoord op al je vragen

  • Krijg je extra voordelen

  • Steun je onze maatschappelijke initiatieven

Zo kunnen we jou en anderen altijd helpen