Korting op campings

Met jouw ANWB Kampeerkaart CKE kun je rekenen op aantrekkelijke tarieven per nacht, kortingspercentage of speciale aanbiedingen.

Vast laag tarief in voor- en naseizoen

Met z’n tweetjes kampeer je in het laagseizoen al vanaf € 10,- per nacht.
Het all-in tarief per nacht geldt voor een standaard staanplaats voor 2 volwassenen. Inclusief kampeermiddel, elektriciteit, douchen, 1 huisdier (wanneer deze zijn toegestaan) en inclusief BTW. 
Het tarief is exclusief eventuele reserveringskosten, toeristenbelasting en andere overheidsheffingen. Overnachten met meer dan 2 personen is mogelijk tegen een (eventuele) bijbetaling.

Percentage korting in het hoogseizoen

Ook gezinnen die in de schoolvakantie kamperen genieten optimaal van de voordelen van de ANWB Kampeerkaart CKE. Een camping kan ook een korting voor de kampeerder hanteren op staanplaatsen in het hoogseizoen: minimaal 5% korting op het tarief per nacht voor 2 volwassenen, standaard staanplaats en/of kampeermiddel, elektriciteit (minimaal 5 kWh) en inclusief BTW. Exclusief eventuele reserveringskosten, toeristenbelasting en andere overheidsheffingen.

Met korting een bungalowtent, stacaravan of chalet huren

Heel aantrekkelijk voor campinggasten die het comfort van een kant-en-klaar onderkomen verkiezen. Een camping kan een korting geven op huuraccommodaties , zoals een ingerichte bungalowtent, chalet of stacaravan. Bijvoorbeeld 15% korting over de huurprijs van een accommodatie bij een verblijf van minimaal 2 nachten.

Speciale aanbiedingen

Campings kunnen speciale aanbiedingen doen voor staanplaatsen en/ of huuraccommodaties. Speciale aanbiedingen kunnen zijn: 7 =6, 14= 12, 10% korting bij een verblijf van een week etc.

Goed om te weten

Je kunt alleen van de CKE-voordelen gebruikmaken als je in het bezit bent van een geldige ANWB Kampeerkaart CKE. Geef bij de boeking aan dat je de ANWB Kampeerkaart CKE hebt en toon de kaart bij het inchecken.

CKE-voordelen zijn aan ons verstrekt door de campings zelf. Ze gelden in principe voor (een gedeelte van) de standaard staanplaatsen en zijn niet altijd van toepassing op alle (typen) plaatsen en huuraccommodaties.

Als een camping meerdere aanbiedingen heeft, is slechts één aanbieding tegelijk geldig. Informeer hiernaar bij de camping. Een standaard kampeerplaats en/of kampeermiddel kan bestaat uit: auto + tent, auto + vouwwagen, auto + caravan+ voortent of camper + luifel.

Bekijk hier het overzicht van alle deelnemende campings

Vraag CKE aan

Andere leden bekeken ook