Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Korting bij campings

Met jouw ANWB Kampeerkaart CKE kun je rekenen op aantrekkelijke tarieven per nacht, kortingspercentage of speciale aanbiedingen.

Kortingspercentage of vast laag tarief in voor- en naseizoen

Met z’n tweetjes kampeer je in het laagseizoen al vanaf € 12,- per nacht. In het hoogseizoen kan de korting oplopen tot wel 15%. Zo bespaar je al gauw € 150,- op je kampeervakantie.

Kamperen met korting heb je zelf in de hand!

De CKE-korting die een camping hanteert, is slechts van toepassing op een deel van het aantal standaard staanplaatsen voor toeristen (minstens een derde) of het aantal huureenheden dat verhuurd wordt door de camping (minstens een kwart). Omdat de CKE-tarieven niet voor alle staanplaatsen of accommodaties op een camping gelden, is het belangrijk om bij aankomst meteen de CKE-kaart te tonen aan de receptie om aanspraak te kunnen maken op de CKE-korting.

Wanneer je de camping liever vooraf wilt reserveren op anwbcamping.nl, selecteer je het CKE-tarief om je boeking te starten. De camping zal ter plekke ook je CKE-kaart willen zien om te controleren of je recht hebt op de verkregen korting op je reservering. Toon je CKE-kaart dus direct altijd bij aankomst aan de receptie.

Alle campings met CKE-korting 

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.