Korting op campings

Met jouw ANWB Kampeerkaart CKE kun je rekenen op aantrekkelijke tarieven per nacht, kortingspercentage of speciale aanbiedingen.

Vast laag tarief in voor- en naseizoen

Met z’n tweetjes kampeer je in het laagseizoen al vanaf € 10,- per nacht.
Het all-in tarief per nacht geldt voor een standaard staanplaats voor 2 volwassenen. Inclusief kampeermiddel, elektriciteit, douchen, 1 huisdier (wanneer deze zijn toegestaan) en inclusief BTW. 
Het tarief is exclusief eventuele reserveringskosten, toeristenbelasting en andere overheidsheffingen. Overnachten met meer dan 2 personen is mogelijk tegen een (eventuele) bijbetaling.

Ook gezinnen die in de schoolvakantie kamperen genieten optimaal van de voordelen van de ANWB Kampeerkaart CKE. Een camping kan ook een korting voor de kampeerder hanteren op staanplaatsen in het hoogseizoen: minimaal 5% korting op het tarief per nacht voor 2 volwassenen, standaard staanplaats en/of kampeermiddel, elektriciteit (minimaal 5 kWh), eenmaal douchen per persoon, 1 hond wanneer huisdieren zijn toegestaan en incl. BTW. Exclusief eventuele reserveringskosten, toeristenbelasting en andere overheidsheffingen.

Alle campings met CKE-korting in het hoogseizoen

Met z’n tweetjes kampeer je in het laagseizoen al vanaf € 10,- per nacht. Het all-in tarief is per nacht voor 2 volwassenen, standaard staanplaats inclusief kampeermiddel, elektriciteit (minstens 5kWh), eenmaal douchen per persoon, 1 hond wanneer huisdieren zijn toegestaan en incl. BTW. Het tarief is exclusief eventuele reserveringskosten, toeristenbelasting en andere overheidsheffingen. Overnachten met meer dan 2 personen is mogelijk tegen een (eventuele) bijbetaling.

Alle campings met CKE-korting in het laagseizoen

Heel aantrekkelijk voor campinggasten die het comfort van een kant-en-klaar onderkomen verkiezen. Een camping kan een korting geven op huuraccommodaties , zoals een ingerichte bungalowtent, chalet of stacaravan. Bijvoorbeeld 15% korting over de huurprijs van een accommodatie bij een verblijf van minimaal 2 nachten.

Alle campings met CKE-korting op huuraccommodaties

Andere leden bekeken ook