Gratis de nieuwe ANWB-gids Erkende Campings 2021

CKE-houders kunnen jaarlijks de ANWB-gids Erkende Campings t.w.v. € 16,50 gratis ophalen in een ANWB-winkel op vertoon van hun kaart. 

Ontvang jouw gids via Call & Collect

Onze winkels zijn geopend voor het afhalen van bestellingen. Dit geldt ook voor de ANWB-gids Erkende Campings 2021, deze kun je reserveren via Call & Collect.

Hoe werkt Call & Collect?

Vind een ANWB winkel in de buurt via onderstaande button en neem telefonisch contact op met de vestiging. Onder vermelding van je CKE-kaartnummer, kun je een gids reserveren en krijg je een tijdstip toegewezen. Je haalt je gratis gids af op vertoon van je gidsophaalcoupon*. Volg de instructies van de winkel op en kom alleen.

* alleen van toepassing op kaarthouders van een geldige ANWB Kampeerkaart CKE - 1 gids per persoon.

Vind een ANWB winkel dichtbij

Gids ophalen met gidsophaalcoupon

Wij versturen de ophaalcoupon medio maart naar alle CKE-kaarthouders die hun nieuwe kaart normaliter ontvangen tussen maart en eind oktober. Nog geen gidsophaalcoupon ontvangen? Je kunt 'm hier ook downloaden:

Download gidsophaalcoupon (PDF)

ANWB-gids Erkende Campings kopen

Ben jij geen CKE-houder? Dan kun je de campinggids ook gewoon online aanschaffen in onze webwinkel

Let op: je bent voordeliger uit door een ANWB Kampeerkaart CKE aan te schaffen voor € 12,95 (leden) per jaar. Dan krijg je, naast al het andere voordeel, deze ANWB-gids Erkende Campings ieder jaar helemaal gratis.