Gegevens wijzigen op je ANWB Kampeerkaart CKE

Heb je een ANWB Kampeerkaart CKE, geef je gewijzigde gegevens dan altijd aan ons door. Het wijzigen van je gegevens betekent niet automatisch dat je een nieuwe kampeerkaart krijgt toegestuurd. Je gegevens worden verwerkt en meegenomen ten behoeve van je ANWB Kampeerkaart CKE voor het volgende jaar. Aan het einde van het jaarabonnement ontvang je dan je nieuwe kaart.

 Je kunt je gegevens aanpassen in MijnANWB of via het Leden Service Center: 088 269 2222.

Nieuw paspoort of ID-kaart?

Geef je actuele paspoort- of identiteitskaartgegevens meteen aan ons door, om altijd van alle voordelen en gemakken van jouw CKE-kaart te profiteren.

Wanneer je een nieuwe pas wilt ontvangen, kun je hiervoor contact opnemen met het Leden Service Center 088 269 2222. Houd dan rekening met een levertijd van 8 werkdagen vanaf het moment dat je de duplicaatkaart hebt aangevraagd. Mocht je je CKE-kaart eerder nodig hebben, kun je bij een ANWB-winkel terecht: op vertoon van je paspoort of identiteitskaart kan de winkelmedewerker je aanvraag direct behandelen en ter plekke een tijdelijke CKE-kaart voor je printen.

Opzeggen ANWB Kampeerkaart CKE

Je kampeerkaart is één jaar geldig. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Als je je CKE-abonnement wilt opzeggen, kan dit (na het eerste jaar) maandelijks. Hiervoor dien je het opzegformulier in te vullen.

Tussentijds opzeggen

Zeg je tussentijds op en wil je je ongebruikte bijdrage terugkrijgen? Vul dan het restitutieformulier in en stuur dit inclusief je kampeerkaart naar ons op, zodat we je geld kunnen terugstorten.

Gratis CKE-kaart opzeggen

Als je gebruik maakt van een gratis CKE-kaart die je bij de ANWB Voordeel Campinggids hebt ontvangen, dan verloopt de kaart na 1 jaar. Je hoeft dan niets te doen. Je kunt dan alsnog een abonnement afsluiten, zodat je jaarlijks van de voordelen gebruik kunt maken.

Zeg CKE op

Overige vragen

Voor overige vragen kun je terecht bij één van onze medewerkers van het ANWB Leden Service Center via 088-2692222 of via het contactformulier. Selecteer daar bij de categorie 'Vakantie/vrije tijd' en bij het onderwerp 'Camping Key Europe'.

Alle voordelen van een ANWB Kampeerkaart CKE