Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Gegevens wijzigen op je ANWB Kampeerkaart CKE

Heb je een ANWB Kampeerkaart CKE, geef je gewijzigde gegevens dan altijd aan ons door. Het wijzigen van je gegevens betekent niet automatisch dat je een nieuwe kampeerkaart krijgt toegestuurd. Je gegevens worden verwerkt en meegenomen ten behoeve van je ANWB Kampeerkaart CKE voor het volgende jaar. Aan het einde van het jaarabonnement ontvang je dan je nieuwe kaart.

Je kunt je gegevens aanpassen in MijnANWB of via het Leden Service Center: 088 269 2222.

Wil jij het volgende kampeerseizoen jouw kampeerkaart gebruiken als vervangend legitimatiebewijs? Je kunt een duplicaatkaart aanvragen bij het Leden Service Center. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: kaarthouders kunnen maximaal 1 keer per jaar kosteloos een duplicaatkaart aanvragen in geval van verlies, diefstal of gewijzigde gegevens.

Nieuw paspoort of ID-kaart?

Geef je actuele paspoort- of identiteitskaartgegevens meteen aan ons door, om altijd van alle voordelen en gemakken van jouw CKE-kaart te profiteren.

Wanneer je een nieuwe pas wilt ontvangen, kun je hiervoor contact opnemen met het Leden Service Center 088 269 2222. Houd dan rekening met een levertijd van 8 werkdagen vanaf het moment dat je de duplicaatkaart hebt aangevraagd. Mocht je je CKE-kaart eerder nodig hebben, kun je bij een ANWB-winkel terecht: op vertoon van je paspoort of identiteitskaart kan de winkelmedewerker je aanvraag direct behandelen en ter plekke een tijdelijke CKE-kaart voor je printen.

Opzeggen ANWB Kampeerkaart CKE

Je kampeerkaart is één jaar geldig. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Als je jouw CKE-abonnement wilt opzeggen, dan is dat na het eerste jaar dagelijks mogelijk en heel eenvoudig zelf online te regelen via Mijn ANWB. Klik hier voor op onderstaande link: 

CKE opzeggen

Als je de kaart per omgaande op wilt zeggen, is hij direct niet meer geldig. Je kunt de kaart dan doorknippen en weggooien. Als je recht hebt op restitutie (minimum €1,50), wordt dit automatisch binnen enkele dagen op je bankrekening bijgeschreven.

Als je opzegt per einde looptijd, loopt je CKE-abonnement door tot de geldigheidsdatum op je kaart is bereikt. Gedurende die periode kun je dus ook nog van alle voordelen van de kaart gebruikmaken. 

Overige vragen

Voor overige vragen kun je terecht bij één van onze medewerkers van het ANWB Leden Service Center via 088-2692222 of via het contactformulier. Selecteer daar bij de categorie 'Vakantie/vrije tijd' en bij het onderwerp 'Camping Key Europe'.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Creditcard: handig op vakantie 

Reizen met een creditcard is zo gek nog niet, en soms zelfs noodzakelijk. 8x waarom een creditcard handig is op vakantie.