Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Gegevens wijzigen op je ANWB Kampeerkaart CKE

Heb je een ANWB Kampeerkaart CKE, geef je gewijzigde gegevens dan altijd aan ons door. Het wijzigen van je gegevens betekent niet automatisch dat je een nieuwe kampeerkaart krijgt toegestuurd. Je gegevens worden verwerkt en meegenomen ten behoeve van je ANWB Kampeerkaart CKE voor het volgende jaar. Aan het einde van het jaarabonnement ontvang je dan je nieuwe kaart.

Je kunt je gegevens aanpassen in MijnANWB of via het Leden Service Center: 088 269 2222.

Wil jij het volgende kampeerseizoen jouw kampeerkaart gebruiken als vervangend legitimatiebewijs? Je kunt een duplicaatkaart aanvragen bij het Leden Service Center. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: kaarthouders kunnen maximaal 1 keer per jaar kosteloos een duplicaatkaart aanvragen in geval van verlies, diefstal of gewijzigde gegevens.

Nieuw paspoort of ID-kaart?

Geef je actuele paspoort- of identiteitskaartgegevens meteen aan ons door, om altijd van alle voordelen en gemakken van jouw CKE-kaart te profiteren.

Wanneer je een nieuwe pas wilt ontvangen, kun je hiervoor contact opnemen met het Leden Service Center 088 269 2222. Houd dan rekening met een levertijd van 8 werkdagen vanaf het moment dat je de duplicaatkaart hebt aangevraagd. Als u binnen 8 werkdagen nadat u de ANWB Kampeerkaart CKE heeft aangevraagd op vakantie gaat, kunt u toch al de voordelen van de CKE-kaart genieten, zolang die niet gebonden zijn aan de fysieke kaart. Vanaf het moment dat uw aanvraag is bevestigd, kunt u uw kaartnummer terugvinden in Mijn ANWB. Bovendien kunt u contact opnemen met ons Leden Service Center indien u aan de campinghouder in diens eigen taal een bevestiging van uw geldige abonnement wenst te overhandigen.

Opzeggen ANWB Kampeerkaart CKE

Je kampeerkaart is één jaar geldig. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Als je jouw CKE-abonnement wilt opzeggen, dan is dat na het eerste jaar dagelijks mogelijk en heel eenvoudig zelf online te regelen via Mijn ANWB. Klik hier voor op onderstaande link: 

CKE opzeggen

Als je de kaart per omgaande op wilt zeggen, is hij direct niet meer geldig. Je kunt de kaart dan doorknippen en weggooien. Als je recht hebt op restitutie (minimum €1,50), wordt dit automatisch binnen enkele dagen op je bankrekening bijgeschreven.

Als je opzegt per einde looptijd, loopt je CKE-abonnement door tot de geldigheidsdatum op je kaart is bereikt. Gedurende die periode kun je dus ook nog van alle voordelen van de kaart gebruikmaken. 

Overige vragen

Voor overige vragen kun je terecht bij één van onze medewerkers van het ANWB Leden Service Center via 088-2692222 of via het contactformulier. Selecteer daar bij de categorie 'Vakantie/vrije tijd' en bij het onderwerp 'Camping Key Europe'.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.