Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Tis weer voorbij die mooie zomer

Het kampeerseizoen is alweer zo goed als voorbij. Het was een snikhete zomer waarin hitterecords massaal zijn verbroken, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Namens alle collega's van ANWB Kamperen hopen we dat u terug mag kijken op een mooi seizoen en ondertussen kijken wij alweer uit naar 2020! We trappen het jaar af met de prijsuitreiking Camping van het Jaar 2020 tijdens de Vakantiebeurs en in april gaan we met z'n allen een fantastisch kampeerfestival neerzetten. We hebben er nu al zin in! Voor nu wensen we u alvast een prachtig najaar! Team ANWB Kamperen

Sterren

De afgelopen maanden heeft de ANWB weer duizenden campings in Europa geïnspecteerd. Momenteel worden alle inspecties verwerkt. Vanaf december staan de sterren voor 2020 op anwbcamping.nl en in de ANWB campinggidsen.

Lees hier meer >

 

 

 

 

Campinginspecteur (enquête)

Is uw camping door de ANWB geïnspecteerd deze zomer? Wat vond u van het bezoek van de ANWB campinginspecteur? Laat u ons ook weten wat u ervan vond? Het kost maar 3 minuten tijd.

Ga naar de enquête >

 

 

Online stemmen werven

De laatste maanden zijn veel campings druk in de weer geweest met het werven van stemmen via Facebook, met nieuwsbrieven en op  voor de Camping van het Jaar 2020 verkiezing. De meest creatieve uitingen hebben we voor u verzameld!

Verder lezen >

 

 

Online prestaties camping

Sommige campings springen eruit op onze website, dat zien wij en onze bezoekers natuurlijk ook. Wat doen deze campings, wat zoveel andere campings ook zouden kunnen doen en welke resultaten worden er geboekt?

Verder lezen >

 

 

Overname CKE door ANWB

Een mijlpaal voor ANWB Kamperen: Per 1 januari 2019 is Camping Key Europe (CKE) door ANWB overgenomen van Camping Key Alliance (CKA) in Zweden.

Meer informatie >

 

 

Trendspotting bij CaravanSalon

Begin deze maand vond de toonaangevende beurs CaravanSalon weer plaats in Düsseldorf. Wij van ANWB Kamperen waren aanwezig en zagen veel nieuwe trends!

Bekijk de kampeertrends >

 

 

ANWB Kampeerfestival

ANWB Kamperen introduceert een nieuw buitenevenement dat geheel in het teken van kamperen staat: het ANWB Kampeerfestival. Op dit festival kunnen vakantiegangers en kampeerders alles wat kamperen geweldig maakt proeven, voelen, horen, zien, ruiken en proberen.

Meer informatie >

 

Ontmoet ons team!

Het hele team van ANWB Kamperen is dagelijks aan het werk voor duizenden campings. U heeft misschien maar met enkelen van ons direct te maken, daarom leek het ons leuk om u een kijkje achter de schermen te geven! Dit keer stelt Max van Koppen zich aan u voor.

Ontmoet Max >


 

Laatste kans: Check & Change

Heeft u uw openingsperiode, uw deelname aan CKE en uw tarieven al ingevuld in Check & Change? Doe dat nu, dan vermelden we uw camping met de juiste informatie in de ANWB campinggidsen en op anwbcamping.nl. Geef uw wijzigingen vóór 1 oktober door!

Naar Check & Change >

 

 

Opvallend Glamping

Glamping is hot, maar ook opvallende huuraccommodaties zijn steeds meer in opkomst. Deze bijzondere panorama tenten van DOF bieden luxe in een origineel jasje. Ideaal voor glamping met een twist!

Meer informatie >

 

 

Waar kunt u ANWB Kamperen tegenkomen?