Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Ontmoet Max

Het hele team van ANWB Kamperen is dagelijks aan het werk voor duizenden campings. U heeft misschien maar met enkelen van ons direct te maken, daarom leek het ons leuk om u een kijkje achter de schermen te geven! Dit keer stelt Max van Koppen zich aan u voor.

Wie is Max?

Ik ben Max van Koppen en sinds dit jaar Product Owner voor ANWB Camping. Hiervoor was ik werkzaam als Marketeer voor ANWB Camping en ANWB Ledenreizen.

Wat doet een Product Owner?

Als Product Owner ben ik verantwoordelijk voor de implementatie en de (door)ontwikkeling van de producten, functionaliteiten en systemen. Als Product Owner ben ik een centraal aanspreekpunt in het team, verzamel ik de ideeën, zet de koers uit en bewaak de voortgang van de projecten en stuur bij waar nodig. Met de ervaring die ik meeneem als Marketeer heb ik een duidelijke visie voor de producten waarvoor ik werk waarbij ik de wens vanuit de markt en het team goed kan combineren.

Wat waardeer je het meest in je functie?

De mogelijkheid om ideeën die voortkomen uit onderzoeken en signalen uit de markt tot werkelijkheid te brengen om zo de eindgebruiker een (nog) beter product/service aan te kunnen bieden.

Wil je verder nog iets kwijt?

Zoals aangegeven vind ik het erg belangrijk dat de markt blij is met de producten die wij maken. Daarom doe ik graag een oproep om tips en suggesties aan ons door te geven. Dit kan via https://bit.ly/2VEBmpk.