Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Online prestaties camping

Sommige campings springen eruit op onze website, dat zien wij en onze bezoekers natuurlijk ook. Wat doen deze campings, wat zoveel andere campings ook zouden kunnen doen en welke resultaten worden er geboekt?

Kampeervakanties beginnen bij anwbcamping.nl

ANWB Kamperen kent de Nederlandse kampeerder door en door. We weten waar, wanneer en hoe ze op kampeervakantie gaan. We weten zelfs op welk moment en op welke manier ze een camping zoeken en boeken. Maar liefst 87% van de Nederlandse kampeerders zoekt en boekt een camping online. En daar kunt u als campingeigenaar van profiteren.

Bereik meer kampeerders

ANWB biedt de mogelijkheid om de promotie van uw camping of campingfederatie via het online boekingsplatform anwbcamping.nl te laten lopen. Met 5 miljoen kamperende bezoekers en 19 miljoen paginaweergaven per jaar, is dit het ideale platform om uw camping aan kampeerders te presenteren. Voor u dus zaak om uw camping optimaal online zichtbaar te maken. Hierin bieden wij verschillende mogelijkheden.

Online campingpakketten

Om bij anwbcamping.nl nog beter op te vallen, kunt u een online campingpakket afnemen. Er zijn 3 pakketvormen; M, L en XL, oplopend in zichtbaarheid en bereik. Bij het XL-pakket wordt zelfs de inzet van social media en de ANWB Vakantie nieuwsbrief mogelijk. U kunt op ieder moment besluiten om een campingpakket af te nemen voor de standaardlooptijd van een jaar.

Bekijk dit overzicht voor de inhoud en prijzen van de pakketten.

Boekbaar worden

Maar met een mooie presentatie of promotie alleen, bent u er nog niet. Want al die bezoekers die u naar uw camping detailpagina heeft geleid, willen natuurlijk het liefst direct een boeking kunnen maken. En dat kunt u mogelijk maken door uw camping via ons boekbaar te maken. Is uw camping nog niet te boeken via anwbcamping.nl? Bekijk hier de voordelen.

Goede presentatie is een must

Als u zich online wilt onderscheiden, kan dit het beste met foto’s en videomateriaal. De kampeerder wil, als hij zich aan het oriënteren is, natuurlijk van tevoren weten hoe een camping eruit ziet. Hoe beter u de camping presenteert, hoe sneller de kampeerder een keuze kan maken.

Praktische tips voor de beste resultaten
Het gaat hier zeker niet alleen om de kwantiteit, minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de foto’s en het videomateriaal.

  1. Hoge resolutie, mooie kleuren en een goede compositie zijn de belangrijkste factoren.
  2. Let er vooral ook op dat u levendige foto’s plaatst waarop uw camping en de sfeer goed worden weergegeven (dus geen foto’s van een uitgestorven zwemparadijs).
  3. Daarnaast kunt u foto’s plaatsen van de omgeving waarop populaire activiteiten worden afgebeeld.

Hiermee kunt u uw camping een voorsprong geven op andere campings zodat de kampeerder eerder voor uw camping zal kiezen.

Online promotie: Best Practices

Met de inzet van een online campingpakket, kunt u kampeerders op meerdere manieren, plekken en momenten verleiden om naar uw camping of regio te gaan. Wij adviseren u graag over de beste aanpak voor uw camping, zodat u optimaal profijt heeft van uw promotie.

Graag lichten wij ter inspiratie enkele campings uit, waarvoor de presentatie op alle vlakken fantastisch is uitgevoerd. Hiermee hebben zij een aanzienlijke stijging in bezoekersaantallen op hun campingdetailpagina gerealiseerd. Deze pagina’s behoren nog steeds tot de best bezochte campingpagina’s, ook voor anwbcamping.nl is dit een prachtig resultaat!