Haal je c1 rijbewijs in Utrecht

Nog voor deze zomer je c1 rijbewijs halen in Utrecht? Kies dan voor de vertrouwde kwaliteit en ervaring van ANWB Rijopleiding en haal onder begeleiding van onze ervaren instructeurs in twee dagen je camperrijbewijs.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Ben jij op vakantie het liefst zo flexibel mogelijk en wil je de garantie van comfort? Dan is een campervakantie echt iets voor jou! Als je met een kleine camper reist (< 3500 kg) kun je direct de weg op met je B autorijbewijs. Wil je met een grotere camper (tussen de 3500 en 7500 kg) op reis? Dan is een rijbewijs c1 verplicht. Kies daarom voor de ANWB camperopleiding en haal je rijbewijs voor de camper al in twee dagen!

Theorie rijbewijs c1

Voor het behalen van je camperrijbewijs leg je in totaal drie examens af. De theorie-examens, RV-1 en RC2, bestaan uit meerkeuzevragen waarop je jezelf door zelfstudie voorbereidt. In het ANWB camperpakket vind je de drie theorieboeken en 21 uur aan online oefenmateriaal en –examens. Een gedegen voorbereiding om je theorie in één keer te behalen.

Zelf de weg op tijdens rijles in een camper

Zodra je het theoriedeel hebt afgesloten is het tijd voor de rijlessen. Tijdens de rijles in een camper leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur alle belangrijke vaardigheden zodat je zelfstandig en veilig de weg op kunt. In het lespakket is acht uur praktijkles opgenomen en is ook het CBR-examen inbegrepen.

De kosten van je camperopleiding

De kosten voor het behalen van je c1 rijbewijs hangen af van je leervaardigheid en hoeveel lessen je nodig hebt om veilig de weg op te gaan. We hebben hiervoor een speciaal camperopleiding pakket samengesteld dat jou helpt om gemakkelijk en snel je camper rijbewijs te behalen. Dit camperpakket kost € 1475,- en bestaat uit:

  • Zelfstudiepakket met drie boeken en 21 uur internettraining voor het RV1 en RC2 examen;
  • 2 CCV theorie-examens (RV1-light en R2C)
  • 8 praktijklessen
  • Praktijkexamen

Vraag een proefles aan

Dus wil jij ook het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles en haal je c1 rijbewijs bij een ANWB rijschool in Utrecht.

Aanmelden voor camper rijopleiding