Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden in Utrecht

Onze rijschool proberen in Utrecht

De rijlessen starten met een proefles, een onderdeel van de unieke lesmethode van ANWB. Deze start met een kennismaking en vervolgens ga je 60 minuten rijden. Daarna wordt je niveau besproken en kom je er ook achter hoeveel lessen wij adviseren voor het behalen van je rijexamen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

In totaal duurt de proefles 1,5 uur, inclusief kennismakingsgesprek en evaluatiegesprek. 

Gratis proefles!

De proefles is natuurlijk ook een ideale mogelijkheid om onze rijschool te proberen. En kies je er vervolgens voor om ook je rijlessen bij ons te gaan volgen, dan krijg je de kosten voor de proefles (€35,-) weer terug!

Als je 16,5 jaar of ouder bent, kun je direct na de proefles je rijlessen al gaan inplannen bij onze rijschool. Er is al een snelcursus mogelijk in 10 dagen, maar je kunt ook helemaal in je eigen tempo het rijbewijs halen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!