Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Utrecht

Ruime lestijden

Wanneer je graag rijlessen in Utrecht wilt volgen, dan kun je uitstekend terecht bij de ANWB verkeersschool in Utrecht. Je kunt hier zowel doordeweeks als op zaterdag rijlessen volgen. De lestijden liggen op werkdagen tussen 07:00 uur en 21:00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 15.00 uur. Op die manier kunnen we iedere rijles plannen wanneer het jou uitkomt. Ook voor lessen in een auto met automaat ben je bij ons aan het juiste adres.

De start van je rijlessen

Je lesplan start altijd met een proefles voor het inschatten van je rijvaardigheid. We kijken welke rijinstructeur het beste bij je past voor je autorijlessen. En we bepalen aan de hand van de proef rijles ook hoeveel rijlessen je nodig hebt. 

De rijinstructeurs weten alle belangrijke plekjes rondom Utrecht te vinden zoals de korte invoegstroken bij de Zuilense Ring, het Ghandiplein en het kruispunt nabij de Jumbo op bedrijventerrein Overvecht. Iedere rijles is weer een leuke uitdaging!

De inhoud van de lessen

Je rijdt standaard 60 minuten in de auto per rijles, maar je kunt ook rijlessen van 120 minuten boeken als je sneller klaar wilt zijn. Iedere les worden bepaalde lesdoelen vastgesteld en geëvalueerd door de instructeur. Je krijgt bovendien huiswerk mee ter voorbereiding op de volgende rijles. Een effectieve methode die zichzelf al vaak bewezen heeft.

DRI-VR:

Wil jij een full-experience rijopleiding? Voeg dan DRI-VR toe aan jouw lespakket. Oefen met deze virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties en gebruik die ervaringen tijdens je rijlessen. Voor €99,- krijg je een bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan! Wil jij deze unieke leermethode zelf ervaren? Vraag ernaar op de vestiging en level up jouw rijopleiding.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

De ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Utrecht:

Christa Boshuis, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Goed gestructureerde lessen. Je begint nergens aan voordat je een eerste module volledig beheerst. Zo doe je in principe niets waar je voor je gevoel nog niet aan toe bent."

Shae Abou Arab:

"Zeer tevreden over het contact met de klantenservice en over de didactische vaardigheden en professionaliteit van mijn instructeur."