Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Aanhanger rijbewijs vlakbij Utrecht (E achter B)

In één dag je BE rijbewijs halen bij ANWB in Nieuwegein

In één dag kun jij je E achter B rijbewijs halen. Houd er wel rekening mee dat het CBR een wachttijd heeft voor het inplannen van het examen. Je rijbewijs E achter B halen bij de ANWB rijschool heeft een aantal voordelen, waaronder duidelijkheid over de kosten, het eigen lestempo bepalen en een hoog slagingspercentage.

Wanneer is E achter B nodig?

Je aanhanger rijbewijs ofwel E achter B rijbewijs heb je nodig bij een aanhanger die zwaarder is dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) en een auto en aanhanger die samen meer dan 3.500 kilo zwaar zijn. Voor je aanhanger rijbewijs kun je uitstekend terecht bij de ANWB Rijschool in Nieuwegein, vlakbij Utrecht. Wij leren je alles wat nodig is om goed met een aanhanger te kunnen rijden.

E achter B rijbewijs halen in de nieuwste elektrische auto’s

Haal jouw E achter B rijbewijs in een elektrische auto. Dit verkleint niet alleen jouw C02-footprint, maar maakt het ook nog makkelijker om jouw examen te halen!

De lessen worden gegeven in de Hyuandai IONIQ 5, dit was de ANWB Trekauto van het jaar 2022. Deze  auto is uitgerust met de nieuwste technieken, zoals een 360 graden camera en een dodehoekcontrole met beeldprojectie. Deze hulpmiddelen maken het een stuk makkelijker om speciale verrichtingen uit te voeren en vergroten jou kansen om in één keer jou examen te halen.

Wat zijn de kosten voor een BE rijbewijs?

Voor het behalen van dit rijbewijs, betaal je alleen voor de praktijklessen en het examen. Heb je geen ervaring met het rijden met aanhanger? Dan is een proefles nemen voor het aanhanger rijbewijs zeker aan te raden. Hiermee wordt het niveau vastgesteld en geven wij je advies of je in aanmerking komt voor de eendaagse opleiding. In dat geval wordt er een lespakket op maat samengesteld. Een aantal prijzen zoals de prijs per les en het tarief voor het praktijkexamen, kun je ook in het overzicht hieronder terugvinden.

Proefles

€ 59,-

Losse lesprijs

€ 79,50

Eendaagse opleiding
(5 lesuren + praktijkexamen)

€ 660,-

Tweedaagse opleiding 

(7 lesuren + praktijkexamen)

€ 760,-


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles duurt 1 uur met daarna een persoonlijk gesprek.