Aanhanger rijbewijs vlakbij Utrecht (E achter B)

In één dag je BE rijbewijs halen bij ANWB in Nieuwegein

In één dag kun jij je E achter B rijbewijs halen. Houd er wel rekening mee dat het CBR een wachttijd heeft voor het inplannen van het examen. Je rijbewijs E achter B halen bij de ANWB rijschool heeft een aantal voordelen, waaronder duidelijkheid over de kosten, het eigen lestempo bepalen en een hoog slagingspercentage.

10% korting voor ANWB-leden 

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze BE-rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal je BE-rijbewijs in één dag. 

Aanmelden

Wanneer is E achter B nodig?

Je aanhanger rijbewijs ofwel E achter B rijbewijs heb je nodig bij een aanhanger die zwaarder is dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) en een auto en aanhanger die samen meer dan 3.500 kilo zwaar zijn. Voor je aanhanger rijbewijs kun je uitstekend terecht bij de ANWB Rijschool in Nieuwegein, vlakbij Utrecht. Wij leren je alles wat nodig is om goed met een aanhanger te kunnen rijden.

Wat zijn de kosten voor een BE rijbewijs?

Voor het behalen van dit rijbewijs, betaal je alleen voor de praktijklessen en het examen. Heb je geen ervaring met het rijden met aanhanger? Dan is een proefles nemen voor het aanhanger rijbewijs zeker aan te raden. Hiermee wordt het niveau vastgesteld en geven wij je advies of je in aanmerking komt voor de eendaagse opleiding. In dat geval wordt er een lespakket op maat samengesteld. Een aantal prijzen zoals de prijs per les en het tarief voor het praktijkexamen, kun je ook in het overzicht hieronder terugvinden.

Proefles

€ 64,75

Losse lesprijs

€ 69,-

Eendaagse opleiding incl. praktijk

€ 625,-

Tweedaagse opleiding incl. praktijk

€ 725,-

 

Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen € 315,25

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt een uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan