Krijg hulp bij je theorie in Tilburg

Oefenen voor je theorie examen

De Trefzeker Theorie producten van de ANWB vormen een slimme en gemakkelijke methode om je auto theorie examen in Tilburg te oefenen!

Trefzeker Theorie producten

De Trefzeker Theorie producten bestaan uit:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Onze online examentraining is in combinatie met het hardcopy boek een ideale manier om je voor te bereiden op het theorie examen. Dankzij een interactieve leermethode met ingesproken tekst en 3D-animaties leer je bijvoorbeeld verkeersborden oefenen. Je kunt hier met een gerust hart aan deelnemen, want de online examentraining is altijd up-to-date en voldoet aan alle CBR eisen. De oefenexamens stellen je in staat om voortdurend te oefenen en die punten te verbeteren waar je niet zo goed in bent. Dit laatste is mogelijk dankzij de uitgebreide foutenanalyse.

Welke opties zijn er nog meer?

Je kunt je theorie examen voor de auto oefenen met het Trefzeker Theorie pakket, maar een los boek of alleen toegang tot de online examentraining is ook mogelijk. Daarmee proberen wij ons lesaanbod zoveel mogelijk op jou af te stemmen.

Klassikaal oefenen in Tilburg

Bij de ANWB heb je ook de mogelijkheid om klassikale lessen te volgen. De trainingstijden en prijzen kun je opvragen bij onze vestiging in Tilburg. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om klassikaal je auto theorie te oefenen!