Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Tilburg

Je allereerste rijles

Eindelijk, de dag is aangebroken dat je mag gaan leren autorijden. Misschien heb je er al heel lang van gedroomd om eindelijk rijlessen te mogen nemen. Nu nog een goede rijschool vinden.

Bij de ANWB Rijschool zorgen we er vooral voor dat je op een veilige en ontspannen manier leert rijden in de auto, op jouw eigen tempo. We starten daarom ook met een proefles om jouw ideale lesstijl en het aantal rijlessen te bepalen.


Een lesmethode die werkt

De ANWB maakt gebruik van een unieke lesmethode die zijn werking bewezen heeft. Deze lesmethode bestaat onder andere uit een proefles met een persoonlijk lesadvies, een praktijkinstructieboek, een duidelijk vorderingssysteem na iedere autorijles met een tussentijdse evaluatie en de ANWB Examengarantie. De examengarantie houdt in dat wij je eerste herexamen betalen als je de eerste keer niet slaagt na het aantal geadviseerde lessen.

Effectief leren autorijden

Tijdens een rijles bij de ANWB rijschool in Tilburg rijd je 60 minuten of 120 minuten in de auto. In overleg kunnen onze rijinstructeurs je voor de autorijles ophalen waar je wilt. Tijdens de rijlessen maak je kennis met belangrijke en drukke verkeersknooppunten zoals de Beekse Bergen en de Ringbaan Tilburg. Zo vormen de autorijlessen een optimale voorbereiding voor je uiteindelijke examen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan 

De ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Tilburg:

Guus Linssen, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Een goede rijschool, instructeurs geven goede instructies en organisatorisch zit het goed in elkaar!"

Marieke Meile:

"Mijn ervaring bij deze ANWB rijschool is zeer goed. Ook vriendinnen van mij die willen beginnen, raad ik aan om hier te gaan lessen. Ik heb met plezier gelest."