Proefles autorijden in Tilburg

Onze rijschool in Tilburg proberen

Het volgen van een proefles behoort tot de unieke ANWB lesmethode. Hierdoor wordt het namelijk voor ons mogelijk om een inschatting te maken van je rijvaardigheid in de auto. Jij krijgt bovendien een antwoord op verschillende vragen zoals:

  • Hoeveel lessen heb ik nodig?
  • Welk rijlessenpakket past het beste bij mij en mijn budget?
  • Wanneer kan ik beginnen met mijn rijlessen?
  • Wanneer kan ik examen doen?

Het zou natuurlijk handig zijn om nu al te weten hoeveel lessen je nodig hebt. Om je te helpen bij het inschatten van het benodigde aantal lessen kun je onderstaande indicatietabel gebruiken: 

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

 

Lesadvies op maat

Bij de ANWB rijschool in Tilburg kun je ook terecht voor deze proefles, ook een ideale mogelijkheid om onze rijschool te proberen. In de auto rijd je 60 minuten, en ervoor en erna heb je een gesprek met de rijinstructeur. Uiteraard heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan de rijinstructeur. 

De proefles kost € 35,-, maar als je er na de proefles voor kiest om bij de ANWB Rijschool je rijbewijs te halen, dan krijg je deze kosten weer terug. Een gratis eerste les! Wanneer jij 16,5 jaar oud bent, mag jij starten met het volgen van rijlessen! 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan