Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden in Tilburg

Onze rijschool in Tilburg proberen

Het volgen van een proefles behoort tot de unieke ANWB lesmethode. Hierdoor wordt het namelijk voor ons mogelijk om een inschatting te maken van je rijvaardigheid in de auto. Jij krijgt bovendien een antwoord op verschillende vragen zoals:

  • Hoeveel lessen heb ik nodig?
  • Welk rijlessenpakket past het beste bij mij en mijn budget?
  • Wanneer kan ik beginnen met mijn rijlessen?
  • Wanneer kan ik examen doen?

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

 

Lesadvies op maat

Bij de ANWB rijschool in Tilburg kun je ook terecht voor deze proefles, ook een ideale mogelijkheid om onze rijschool te proberen. In de auto rijd je 60 minuten, en ervoor en erna heb je een gesprek met de rijinstructeur. Uiteraard heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan de rijinstructeur. 

De proefles kost € 35,-, maar als je er na de proefles voor kiest om bij de ANWB Rijschool je rijbewijs te halen, dan krijg je deze kosten weer terug. Een gratis eerste les! Wanneer jij 16,5 jaar oud bent, mag jij starten met het volgen van rijlessen! 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!