Aanhanger rijbewijs in Rotterdam

Haal je E achter B rijbewijs in 1 dag

Haal je BE rijbewijs in Rotterdam! Bij de ANWB rijschool kan je kiezen uit zowel een eendaagse opleiding als een lespakket op maat. Hierdoor bepaal je zelf het tempo. De keuze is dus aan jou!

10% korting voor ANWB-leden 

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze BE-rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal je BE-rijbewijs in één dag. 

Aanmelden

Het BE rijbewijs

Wanneer je wilt rijden met een aanhanger die qua leeggewicht en laadvermogen zwaarder is dan 750 kilo, moet je het aanhanger rijbewijs, ofwel het E achter B rijbewijs halen. Dit geldt alleen wanneer de auto en de aanhanger samen meer dan 3500 kilo wegen.

Voordat je kunt starten om je BE rijbewijs te halen moet je wel in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Je hebt geen theorie nodig voor je BE rijbewijs, alleen praktijklessen en een praktijkexamen.

Wat kost het BE rijbewijs?

Heb je nog nooit met een aanhanger gereden? Dan raden we je aan om een proefles te nemen. Zo kunnen wij namelijk je niveau inschatten en kijken of je in aanmerking komt voor een eendaagse opleiding. Als dat niet zo is, stellen wij een lespakket op maat voor je samen. 

Proefles

€ 68,-

Losse lesprijs

€ 75,50

Eendaagse opleiding incl. praktijk

€ 659,-

 

Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen € 315,25

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan