Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles autorijden in Roermond

Advies op maat gesneden

Een persoonlijk lesadvies bij de ANWB ontvang je nadat je de proefles voor het autorijden hebt gevolgd. Deze proefles is onderdeel van de lesmethode en helpt jou om te weten waar je nu staat en hoe lang het duurt voordat je bent waar je naartoe wilt. Een unieke manier om onze rijschool te proberen!

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Een advies op maat gesneden

Een proefles duurt 1,5 uur. Je leert niet alleen de rijcoach kennen, maar er wordt ook geëvalueerd nadat je 60 minuten in de auto gereden. De rijcoach kijkt naar je voertuigcontrole en het inzicht dat je hebt in het verkeer. Uiteindelijk bepaalt de rijcoach de hoeveelheid lessen die je nodig hebt en welk lespakket goed bij jou past.

De kosten van de proefles autorijden verdien je terug door voor onze rijschool te kiezen om je rijbewijs te halen. Je kunt al beginnen vanaf 16,5 jaar!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan