Haal je C1 rijbewijs in Roermond

Zie jij jezelf al achter het stuur van je eigen camper zitten, maar moet je nog wel even je camperrijbewijs halen? Haal dan je c1 rijbewijs in Roermond bij ANWB Rijopleidingen. Met een unieke lesmethode en compleet camperpakket haal je bij ons al in twee dagen je rijbewijs voor de camper.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Met een camper geniet je van ultieme vrijheid en flexibiliteit en rij je het avontuur tegemoet. Maar of je nu een rondreis door Nieuw-Zeeland gaat maken of op Nederlandse bodem blijft, met een camperrijbewijs ga je goed voorbereid de weg op. Bij de ANWB geven we jouw ambitie een vliegende start en zorgen we dat jij je c1 rijbewijs al in twee dagen kunt halen.

Snel je c1 rijbewijs met het compleet camperpakket

ANWB is een van de grootste rijopleiders van Nederland en biedt een speciale opleiding voor campers. Met het compleet camperpakket bieden we je alles om snel je theorie én praktijkexamen te halen.
Dit pakket omvat de volgende zaken:

  • 3 theorieboeken + 21 uur online oefenmateriaal
  • 2 CCV theorie-examens (RV1 light en RC2)
  • 8 rijlessen in een camper
  • CBR praktijkexamen

 

Kies voor de vertrouwde kwaliteit van een ANWB rijschool

 

Bij onze camperopleidingen kunt u rekenen op de vertrouwde ANWB kwaliteit. Met een unieke lesmethode en ervaren rijinstructeurs leren we jou in twee dagen alles dat je moet weten om veilig en vaardig de weg op te gaan. Hierbij krijg je van ons een persoonlijk lesadvies waarin we extra aandacht besteden aan zaken waar je meer moeite mee hebt. Zo bereiden we jou optimaal voor op het examen en kun je al in twee dagen je c1 rijbewijs halen.

Rijbewijs C1 kosten

Het compleet camperpakket kost 1475 euro, excl. medische keuring en eigen verklaring, en biedt dus alles wat jij nodig hebt om je C1 rijbewijs te halen.

Meld je aan voor een proefles

Dus wil jij het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles zodat we je instapniveau kunnen bepalen en kunnen zien hoeveel lessen je nodig hebt. Bel ons voor meer informatie over de kosten van de proefles.

Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op of bel 088 214 09 00.

Aanmelden voor camper rijopleiding