Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Roermond

Volg autorijles op jouw manier

Door te kiezen voor de ANWB lesmethode kun je rijles volgen op een manier die bij jou past. Zo kun je bij de ANWB Rijschool in Roermond rijlessen inplannen op je eigen tempo. De lesmethode is helemaal afgestemd op waar jij je prettig bij voelt.

De proefles

Door te kiezen voor de ANWB, begin je met een proefles. Binnen een rit van 1,5 uur krijg je een persoonlijk lesadvies van de rijinstructeur en wordt bekend hoeveel je ongeveer moet betalen voor het lespakket. Je mag beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar of ouder bent. Des te meer reden om de keuze te maken voor rijlessen in Roermond bij de ANWB.

 

Duidelijke lesdoelen

Het unieke praktijkinstructieboek helpt jou om nog meer praktijkervaring op te doen. Dit instructieboek voldoet aan de vereisten van het CBR. De handige lesdoelen helpen je om doelgericht lessen te volgen. Na elke les volgt een evaluatie zodat je weet welke vaardigheden je nog beter onder de knie kunt krijgen. Het huiswerk is de perfecte voorbereiding voor elke volgende les in de auto.

De inhoud van een auto rijles

De rijcoach neemt je tijdens de les mee naar belangrijke verkeersknooppunten. Denk bijvoorbeeld aan rijden in het centrum of op de A73. De instructeur kent de weg op en zal je er goed doorheen loodsen. Je kunt de keuze maken uit lessen van 60 of 120 minuten. Met de lessen van 120 minuten ben je sneller klaar voor het rijexamen. Je hoeft je in elk geval geen zorgen te maken over de voorbereiding. Deze is namelijk dik in orde!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Wat zijn de ervaringen van andere leerlingen bij de ANWB Rijschool in Roermond?

Daisy, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Ik ben zeer tevreden over de ANWB Rijschool. Ze helpen me goed en ik kan met mijn vragen bij ze terecht."

Tom:

"Erg goede ervaring, zeer professionele rijcoach die precies weet hoe hij moet omgaan met klanten."