Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Rijswijk - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

Rijlessen volgen in Zoetermeer

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Rijlessen op maat

Bij de ANWB Rijschool volg je rijlessen in Zoetermeer en de examenlocatie, om je optimaal voor te bereiden op je rijexamen. Een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 20 jaar bestaat en drie vestigingen heeft. Bij onze autorijschool kunnen wij jouw rijlessen volledig op maat verzorgen. Je kunt naar wens versneld je rijbewijs halen in 10 dagen of de rijlessen helemaal in jouw tempo laten plannen.

Je wordt opgehaald bij het ophaalpunt aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer, bij de voet van de Mandelabrug. Zoetermeer is tevens een examenlocatie. En natuurlijk doen onze rijinstructeurs er alles aan om je optimaal voor te bereiden op het praktijkexamen! 

Een persoonlijke aanpak

De ANWB Rijscholen staan bekend om de persoonlijke aanpak, wat ook geldt voor onze verkeersschool nabij Zoetermeer. Aan de hand van een proefles wordt bepaald hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen en welk pakket het beste bij je past. Vervolgens kunnen we direct je rijlessen inplannen bij onze autorijschool. Hiervoor moet je wel 16,5 jaar of ouder zijn.