Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Krijg hulp bij je theorie in Rijswijk

Oefenen voor je auto theorie examen

Heb jij moeite met je auto theorie oefenen en ben je bijvoorbeeld gezakt op slechts één of twee vragen? Wellicht zijn de theorie producten van de ANWB dan het perfecte hulpmiddel om alsnog gemakkelijk het theorie examen B te halen. Je auto theorie examen in Rijswijk oefenen doe je daarom bij de ANWB.

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

Met onze ANWB Theorie cursus online leer je op een interactieve manier dankzij de combinatie van tekst, video’s en 3D-animaties. Je krijgt lastige onderwerpen zoals voorrangssituaties, gevaarherkenning en verkeersborden makkelijk onder de knie dankzij de verschillende oefenmodules. Uiteraard voldoet de gehele online examentraining aan de vereisten van het CBR.
Benieuwd? Neem eens een kijkje op het platform, doe de demo en krijg 24 uur gratis toegang dan ervaar je de fijne lesmethode zelf!

Je auto theorie examen oefenen: welke mogelijkheden zijn er nog meer?

Vind jij het prettig om de theorie uit een boek te leren? Combineer het ANWB theorieboek dan met de interactieve online examentraining. Dit boek bestaat uit duidelijke informatie met ondersteunend beeldmateriaal.

Individueel oefenen in Rijswijk

Je kunt ervoor kiezen om individuele theorietraining te krijgen in Rijswijk. Bij de individuele training krijg je 1 uur training bij ons op de vestiging. Kosten hiervan bedragen €50,-. Informeer gerust bij onze vestiging in Rijswijk welke mogelijkheden er zijn en schrijf je direct in.