Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles in Rijswijk

Jouw rijlessen op maat

Om jouw rijlessen volledig op maat te kunnen verzorgen is de proefles een onderdeel wat zeker niet mag ontbreken. Iedere leerling is immers anders qua persoonlijkheid en qua leerstijl in de auto en daar houden wij rekening mee. De proefles in de auto geeft onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe is de inschatting van mijn voertuigcontrole en verkeersinzicht?
  • Hoeveel rijlessen heb ik nodig voor mijn rijbewijs?
  • Welk pakket past het beste bij mij en mijn budget?
  • Wanneer kan ik beginnen?
  • Wanneer kan ik examen doen?

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

De proefles duurt 1,5 uur, inclusief gesprek en 60 minuten autorijden.

Advies na de proefles

Na de proefles in de auto krijg je een compleet persoonlijk lesadvies voor je toekomstige rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Als je 16,5 jaar of ouder bent kunnen we direct je rijlessen gaan plannen.

De proefles is natuurlijk meteen een manier om de rijschool te proberen. Besluit je na je proefles om bij onze rijschool in Rijswijk rijlessen te blijven volgen? Dan krijg je de kosten van de proefles weer terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!