Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Rijswijk

Een compleet lesplan

Bij de ANWB Rijschool in Rijswijk krijg je niet zomaar losse rijlessen. Wij bieden een compleet lesplan met de unieke ANWB lesmethode. De autorijlessen worden helemaal aangepast op jouw persoonlijkheid en leerstijl.

Onze lesmethode

De rijlessen bij onze rijschool in Rijswijk starten met een proef rijles. Hiervoor kom je naar de rijschool in Rijswijk, waar een kennismakingsgesprek plaatsvindt. Je gaat een uur, rustig opgebouwd, in de auto rijden en vervolgens is er een evaluatiegesprek voor jouw persoonlijke lesplan met het aantal rijlessen en de rijcoach die het beste bij je past. Besluit je bij ons je rijlessen te volgen, dan krijg je de kosten voor de proefles terug!

De lesmethode bestaat verder onder andere uit een praktijkinstructieboek, een duidelijk vorderingssysteem, een tussentijdse evaluatie en de examengarantie. Dat laatste houdt in dat wij je eerste herexamen betalen wanneer je de eerste keer niet slaagt na het aantal geadviseerde rijlessen.

De inhoud van de rijles

Voor iedere auto rijles worden duidelijke lesdoelen vastgesteld. Vervolgens ga je 60 minuten of 120 minuten rijden. Tijdens de tiendaagse cursus rijd je maximaal drie of vier uur per dag. De instructeur leidt je gedurende de opleiding door alle belangrijke verkeersknooppunten in en om Rijswijk zoals de drukke binnenstad van Den Haag, de kruising Diepenhorstlaan - Verrijn Stuartlaan en de A12.

Aan het einde van de autorijles vindt een evaluatie plaats en krijg je huiswerk mee voor de volgende autorijles. Op die manier werken we stap voor stap naar je examen toe, tot je er helemaal klaar voor bent! 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan 

 

Mirjan Den Dulk:

"Ik kreeg duidelijke informatie over de gang van zaken. Daarnaast vond ik het erg prettig dat na de intake werd gekeken welke instructeur bij mij zou passen. Ik heb met een fijn gevoel gelest, er zat een duidelijke opbouw in de lessen en de feedback was opbouwend."

Floor van Dam:

"Ik vond het erg fijn dat de rijlessen aansloten met je leerstijl"