Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Hoorn

Je autorijbewijs halen is voor iedereen anders. Dat begrijpt de ANWB als geen ander en daarom worden rijlessen zoveel mogelijk op jouw behoefte en situatie afgestemd. Onze unieke lesmethode helpt je in elk geval om met veel plezier het rijbewijs te halen.

Neem deel aan een proefles

De proefles is de ideale manier om erachter te komen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt voordat je rijexamen kunt gaan doen. Samen met de rijcoach ga je op pad en ontvang je aan het einde van de auto rijles een advies. Bij ons kun je al beginnen met het nemen van rijlessen vanaf 16,5 jaar.

 

Concrete lesdoelen

De lesmethode van de ANWB is erop gericht om succesvol je rijbewijs te halen. De praktische opdrachten en de hoeveelheid lessen helpen jou om voldoende ervaring op te doen voordat je het daadwerkelijk examen gaat afleggen. Bovendien worden er doelen opgesteld die na afloop van elke les worden geëvalueerd. Na elke les krijg je ook huiswerk mee voor de volgende keer.

Hoe ziet een rijles eruit?

Een standaard autorijles duurt een uur, maar om sneller je rijbewijs te kunnen halen, is het beter om rijlessen in Hoorn te volgen van 2 uur. Samen met de rijinstructeur in de auto bezoek je tijdens de les verschillende verkeersknooppunten in Hoorn en omgeving. Een perfecte voorbereiding voor als je examen gaat doen straks!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Wat zijn ervaringen van onze andere leerlingen?

Daisy Smith, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Ik ben zeer tevreden over de ANWB Rijschool. Ze helpen me goed, kan met mijn vragen terecht en ze zijn altijd op tijd."

Bjorn van Gool:

"Heel goed, ging prima! Alles werd goed uitgelegd!"