Haal je aanhangerrijbewijs in Hoorn

Met succes je aanhanger rijbewijs in Hoorn halen

Ben je vaak onderweg met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kilo, bijvoorbeeld voor het vervoeren van goederen? Dan heb je hiervoor je aanhanger rijbewijs nodig. Dit is van toepassing als je auto en aanhanger samen een gewicht hebben van meer dan 3.500 kilo. Je kunt dit aanhangwagen rijbewijs niet zomaar halen, een geldig rijbewijs B is altijd verplicht.

Je E achter B rijbewijs halen is een kwestie van aanpakken en daarom kies je voor de ANWB Rijschool. Hoe eerder je begint, hoe groter de kans dat je snel examen kunt doen om je BE rijbewijs te halen. Er is bijna altijd een wachttijd bij het CBR voor het praktijkexamen van het E achter B rijbewijs.

Wat zijn de kosten voor het BE rijbewijs?

Je betaalt voor de praktijklessen en het examen dat je in de toekomst gaat afleggen om het rijbewijs E achter B te halen. Een proefles is een aanrader als je geen ervaring hebt met het rijden met een aanhanger. We kijken dan of een eendaagse opleiding geschikt is voor jou. Een lespakket op maat is ook een optie voor het halen van je aanhanger rijbewijs.

  • Kosten proefles/intest: € 70,-
  • Kosten losse les: € 58,-
  • Kosten eendaagse opleiding inclusief praktijkexamen: € 571,45

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan