Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je aanhangerrijbewijs in Hoorn

Met succes je BE rijbewijs in Hoorn halen

Je BE rijbewijs halen is een kwestie van aanpakken en doorzetten. Om dit te bereiken, kies je voor de ANWB Rijschool. Hoe eerder je begint, hoe groter de kans dat je snel examen kunt doen om je BE rijbewijs te halen. Er is bijna altijd een wachttijd bij het CBR voor het praktijkexamen van het E achter B rijbewijs. Houd hier dus rekening mee!

Wanneer heb je rijbewijs BE nodig?

Ben je vaak onderweg met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kg, bijvoorbeeld voor het vervoeren van goederen? Dan heb je hiervoor je aanhanger rijbewijs nodig. Dit is van toepassing als je auto en aanhanger samen een gewicht hebben van meer dan 3.500 kg. Je kunt dit aanhangwagen rijbewijs niet zomaar halen; een geldig rijbewijs B is altijd verplicht.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt voor de praktijklessen en het examen dat je in de toekomst gaat afleggen om het rijbewijs E achter B te halen. Een proefles is een aanrader als je geen ervaring hebt met het rijden met een aanhanger. We kijken dan of een eendaagse opleiding geschikt is voor jou. Een lespakket op maat is ook een optie voor het halen van je aanhanger rijbewijs. Hieronder vind je de prijzen die wij hanteren.

Proefles (60 min)€ 59,-
Losse les€ 86,50
Duo opleiding€ 470,-
Dagopleiding 5 uur incl. praktijkexamen€ 730,-  €636,-
Tweedaagse opleiding incl. praktijkexamen€ 750,-


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.