Volg een proefles in Haarlem

Voor de eerste keer op de weg

Als je voor de eerste keer de auto instapt, is dat best heel spannend. De ANWB weet dat als geen ander. Daarom kun je bij ons een proefles autorijden in Haarlem nemen. En op die manier kunnen we de rijlessen helemaal afstemmen op jouw persoonlijkheid en leerstijl. Samen met één van onze ervaren rijcoach ga je tijdens een proefles autorijden en aan het eind van de les krijg je een advies op maat. Zo weet je ook hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te halen.

Om je een idee te geven van het aantal lessen, kun je alvast kijken in de tabel die hieronder staat.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

De 1,5 durende proefles, waarvan je een uurtje in de auto rijdt, is een ultieme manier om de ANWB rijschool te proberen. Je leert de rijcoach alvast een beetje kennen en je krijgt uiteraard een evaluatiegesprek.

Een persoonlijk lesadvies

Dankzij ons persoonlijke lesadvies, ben je gegarandeerd van uitstekende begeleiding tijdens het volgen van je rijlessen. Je kunt bij ons van start gaan als je 16,5 jaar of ouder bent.

Na de proefles in de auto krijg je dus een compleet persoonlijk lesadvies voor je toekomstige rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Een leuke extra is dat je de kosten van deze eerste les terugkrijgt bij het volgen van rijlessen bij onze rijschool.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan