Haal je C1 rijbewijs in Haarlem

Droom jij ervan om met je eigen camper de wereld te ontdekken? Haal dan je c1 rijbewijs bij de ANWB rijschool in Haarlem. Met een gedegen en solide opleiding haal je bij ons in slechts 2 dagen je camperrijbewijs.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

In 2 dagen je c1 rijbewijs halen

De camper staat voor veel mensen symbool voor ultieme vrijheid. De flexibiliteit om je eigen reis volledig uit te stippelen en de garantie van comfort maken het dan ook een zeer aangename manier van reizen. Bij de ANWB rijschool in Haarlem bieden we een speciale camperopleiding waarmee we jou binnen twee dagen voorbereiden op het praktijkexamen.

Inhoud opleiding rijbewijs c1

Voor een camper is een apart rijbewijs nodig als deze zwaarder is dan 3500 kg. Dit rijbewijs c1 bestaat uit twee theorie-examens en een praktijkexamen bij het CBR. Met ons speciale camperpakket bereiden we je optimaal voor op deze examens en ga je onder begeleiding van een ervaren instructeur de weg op. De ANWB camperopleiding bestaat uit de volgende zaken:

  • 3 theorieboeken + 21 uur aan online oefenmateriaal
  • 2 CCV theorie-examens:
    - RV1-light
    - R2C
  • 8 praktijklessen
  • Praktijkexamen CBR

Een totaalpakket van € 1475,- waarbij je kunt rekenen op de vertrouwde ANWB kwaliteit en waarmee je in slechts twee dagen je rijbewijs c1 haalt.

Meld je aan voor een proefles

Dus wil jij het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de ANWB rijschool en behaal je c1 rijbewijs in Haarlem.
Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op.

Aanmelden voor camper rijopleiding